Redactia.ro
Home » Monden » Motiv de bucurie în Marea Britanie! Prinţesa Eugenie a născut primul copil

Motiv de bucurie în Marea Britanie! Prinţesa Eugenie a născut primul copil

GALERIE FOTO (2) Motiv de bucurie în Marea Britanie! Prinţesa Eugenie a născut primul copil

Casa Regală din Marea Britanie are motiv de bucurie, după ce frumoasa prințesă Eugenie a născut marți primul copil, la spitalul Portland. 

Prinţesa Eugenie a născut primul copil

Vestea că prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au adus pe lume un copil a umplut sufletul de fericire tututor britanicilor. Marți, prințesa a născut un băiat sănătos la Spitalul din Portland, care a cântărit 3,6 kilograme.

Prinţesa Eugenie a născut primul copil! Alteţa Sa Regală şi copilul se simt bine. Soţul ei, Jack Brooksbank, a fost prezent, a anunţat familia regală pe Facebook. Regina, ducele de Edinburgh, ducele de York, Sarah, ducesa de York, şi George Brooksbank au fost informaţi şi sunt încântaţi de veste.

Băiețelul este primul copil al prinţesei Eugenie şi al lui Jack Brooksbank, primul nepot al ducelui de York şi al ducesei de York, şi al nouălea strănepot al reginei şi al ducelui de Edinburgh.

Eugenie, în vârstă de 30 de ani, este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York. Ea s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, în vârstă de 34 de ani, la Castelul Windsor în 2018.

Motiv de bucurie în Marea Britanie! Prinţesa Eugenie a născut primul copil

Prinţesa Eugenie a născut primul copil! Prinţesa Eugenie, a noua în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, lucrează în domeniul artei, în timp ce soţul ei, fost manager al clubului de noapte londonez Mahiki, activează în industria băuturilor şi ospitalităţii.

Prinţesa Eugenie şi soţul ei au părăsit locuinţa în care au locuit Harry şi Meghan

După ce foştii duci de Sussex au părăsit definitiv reşedinţa lor din Anglia, aceştia i-au invitat pe Prinţesa Eugenie şi pe soţul ei, Jack Brooksbank, să locuiască în fosta lor casă. În luna noiembrie, cei doi s-au mutat în casa cu cinci dormitoare din Windsor. Şase săptămâni mai târziu, însă, Eugenie şi Jack au părăsit pe nepusă masă locuinţa şi s-au mutat înapoi la Palatul Kensington.

Această casă le-a fost dăruită Ducilor de Sussex de către Regina Elisabeta înainte de nunta lor din 2018, dar, chiar şi aşa, proprietatea aparţine suveranei Angliei. Ei bine, conform bârfelor regale, Harry şi verişoara lui ar fi ajuns la o înţelegere privind casa, fără să o fi consultat şi pe regină în această chestiune. Se pare că prinţul i-ar fi cerut o chirie lui Eugenie pentru a putea locui în casa pe care acesta o consideră a lui, în condiţiile în care Harry s-a stabilit, se pare, definitiv, în vila cumpărată în Santa Barbara, în valoare de 11 milioane de lire sterline.

O sursă regală susţine că înţelegerea dintre cei doi verişori stipula ca, atunci când Harry şi Meghan vizitează Marea Britanie, aceştia să înnopteze în fosta lor casă, alături de noii chiriaşi. De-acum, însă, se pare că întreaga lor înţelegere a căzut, cauza putând fi chiar intervenţia reginei, nemulţumită că cei doi au lucrat pe la spatele ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: