Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, transformare șocantă! Artista s-a tuns scurt

Nicole Cherry, transformare șocantă! Artista s-a tuns scurt

GALERIE FOTO (5) Nicole Cherry, transformare șocantă!

Nicole Cherry, transformare șocantă. Artista și-a surprins fanii din mediul online. Proaspăta mămică s-a afișat pe rețelele de socializare cu un nou look. Vedeta a renunțat la părul ei lung și natural, și s-a tuns scurt. Deși mulți au crezut că artista poartă perucă, ulterior și-au dat seama că Nicole Cherry chiar s-a tuns.

Nicole Cherry, transformare șocantă! Artista s-a tuns scurt

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a devenit mămică în urmă cu câteva luni, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Recent, vedeta și-a luat fanii prin surprindere, după ce le-a arătat noul său look. Artista a postat imagini de la salonul de înfrumusețare, iar când au văzut rezultatul final, au rămas surprinși. Nicole a simțit că este nevoie de o schimbare, așa că a mers la salon și s-a tuns. „Vreau să îmi cer scuze pentru mama. Emoțiile sunt imenese. Nu m-am tuns în 23 de ani niciodată. Uitață-vă, să mă credeți. 2022 vine cu schimbări. Este real ce se întâmplă aici, nu, nu este perucă.”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.

Deși Nicole nu s-a tuns niciodată atât de scurt, cântăreața s-a decis să facă o schimbare majoră. A renunțat la părul foarte lung, iar acum are părul până la umeri. Vedeta de 23 de ani este extem de fericită și nu i-a venit să creadă că a recurs la acest gest.

Nicole Cherry a născut o fetiță

Nicole Cherry este o femeie împlinită. Tânăra de 23 a devenit mămică în urmă cu câteva luni, aducând pe lume o fetiță, pe nume Anastasia. În cadrul unui interviu, cântăreașa a vorbit despre primele sentimente pe care le-a avut atunci când și-a strâns copilul în brațe pentru prima oară. Nicole este extrem de fericită. ”La spital m-au făcut să mă simt minunat, au avut grijă de noi foarte frumos, dar sentimentul de acasă nu e nicăieri. Ne-am bucurat extrem de tare, erau aici și bunicii. Am fost primite acasă de familie, iar după zilele acelea chiar simțeam nevoia să fiu alături de ei. Momentul când am luat-o în brațe a fost unic, clar atunci te simți împlinită și invincibilă. Am încercat să introducem ușor fiecare persoană în casă, pentru că nici timpurile nu ne mai ajută să fim asa apropiați”.

De când Anastasia a venit pe lume, viața artistei s-a schimbat complet. Chiar dacă a devenit mamă, Nicole Cherry nu a renunțat la cariera ei, având parte de un mare ajutor în creșterea fiicei sale. „Sunt foarte bine. Am mers să îmi fac unghiile. Noroc că am mătuși care sunt talentate. Mama stă cu Anastasia. Doamne ajută că o am pe mama, pentru că așa mai reușesc și eu să îmi fac treaba. Anul acesta vin multe surprize din partea mea.Anastasia e singurul copil pe care tata a acceptat să-l ia în brațe când e extrem de mic. Nici măcar pe Amira, nepoata mea, nu a luat-o, dar pe Anastasia a luat-o, pentru că nu a avut încotro, nu de alta”, a declarat Nicole Cherry în emisiunea „La Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: