Redactia.ro
Home » Știri » Noi vouchere pentru bugetari. Ce valoare au acestea

Noi vouchere pentru bugetari. Ce valoare au acestea

Noi vouchere pentru bugetari. Ce valoare au acestea

Noi vouchere pentru bugetari. Ce valoare au acestea. Mai mulți parlamentari UDMR au depus la Senat, chiar în ziua de Ajun, un proiect de act normativ prin care suplimentează biletele care pot fi acordate salariaților cu încă două.

Noi vouchere pentru bugetari. Ce valoare au acestea

Tichetele trusou și tichetele junior, ar putea fi aprobate în anul 2020, și ar putea fi acordate atât în format tipărit, cât și pe cardul de debit.

Conform proiectului, tichetele trusou vor putea fi acordate de angajator salariaților care devin părinți, inclusiv când este vorba de adopții.

Valoarea maximă a sumelor acordate ca tichet trusou nu va depăşi 1.500 de lei pentru un copil. Valoarea nominală a unui astfel de bilet va fi de 50 de lei sau multiplu de 50, dar nu mai mult de 250 de lei.

De asemenea, se va acorda un singur tichet trusou pentru fiecare copil (după naştere sau adopţie), care să fie folosit la plata produselor de îngrijire.

Cui sunt adresate aceste vouchere

În ce priveşte tichetele junior, acestea pot fi acordate lunar sau ocazional salariaţilor părinţi pentru plata serviciilor educaţionale, a bunurilor şi a taberelor.

Nivelul maxim al sumelor acordate ca tichete junior va fi de 250 de lei, dacă vorbim de un ajutor lunar, sau de 700 de lei, dacă ajutorul se acordă ocazional. Mai mult, valoarea nominală va fi, de asemenea, de 50 de lei sau multiplu de 50, dar numai mult de 250 de lei.

În prezent, există cinci tiputi de bilete de valoare ce pot fi acordate salariaților. Tichete de masă, tichete cadou, tichete de creșă, tichete culturale și vouchere de vacanță.

Citeste si:Cât câștigă un ospătar în România. Salariul pentru începători și profesioniști

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: