Redactia.ro
Home » Stil de viață » Numerologie: Ce divulgă, de fapt, semnul vârstei tale

Numerologie: Ce divulgă, de fapt, semnul vârstei tale

Semnul vârstei tale

Cifra vârstei are multiple semnificații numerologice despre anul respectiv. Este mai puțin cunoscută, însă ea are multe informații despre ce ne rezervă anul la acea vârstă. Iată cum se calculează, de fapt, cifra vârstei și ce semnificații are acesta.

Ce este cifra vârstei în numerologie. Ce trebuie să știi despre ea

Semnul vârstei sau cifra vârstei este deosebit de importantă în numerologie. Aceasta se calculează adunând numerele vârstei actuale, până obținem o singură cifră. Astfel, se obțin numere de la 1 la 9, fiecare având semnificații diferite pentru noi.

Iată ce spune fiecare dintre cele nouă etape ale Cifrei Vârstei!

Cifra vârstei 1

Anul aniversar unu este unul plin de avantaje, pentru că îți dă foarte multă putere și te ajută să faci tot ce ți-ai propus. Destinul lucrează alături de tine, pentru ca tu să-ți îndeplinești toate visurile. De asemenea, este foarte important să accepți schimbarea în viața  ta.

Cifra vârstei 2

Semnul vârstei doi te poartă către redescoperirea de sine și mai ales către îndeplinirea dorințelor inimii. Este un an dedicat introspecției, vindecării și explorării. Tot aici trebuie să închei toate legăturile cu trecutul care îți fac rău și să gestionezi toate emoțiile până îți găsești echilibrul interior.

Cifra vârstei 3

Semnul vârstei trei este despre frumusețe, despre eliberarea de prejudecăți și despre punerea în prim-plan a exprimărilor și a talentelor noastre.

Cifra vârstei 4

Cifra vârstei patru ne ajută să ne re conectăm cu energiile noastre și să credem mai multă potențialul pe care îl avem. Provocările vin din faptul că ești reticent la a face schimbări noi, dar tocmai de aici va veni succesul.

Cifra vârstei 5

Semnul cifrei cinci este legat de găsirea fericirii pe plan personal, astfel că în acest an al vieții tale ești foarte preocupate a-ți găsit jumătatea, dar și despre progres, fie el în educație, în profesie sau în spiritualitate.

Cifra vârstei 6

Semnul vârstei șase este un semn intens, în care vei învăța multe lecții de viață și vei cunoaște mulți oameni care te vor impresiona. Este important în anul vârstei șase îți gestionezi resursele ți să te bucuri și să te reîndrăgostești de viață. Vei găsi un echilibru între muncă și carieră.

Cifra vârstei 7

Semnul vârstei șapte este un semn al împlinirii pentru că în acest an îți găsești sensul în viață. Afli de ce ești pe acest pământ și cum poți să le fii de folos celorlalți.

Cifra vârstei 8

Semnul cifre opt este unul al puterii și al prosperității și acum vei cunoaște cu adevărat succesul. Vei fi subiectul unei abundențe materiale.

Cifra vârstei 9

Cifra vârstei nouă este despre dinamism, mișcare și multe evenimente neprevăzute. Trebuie să te pregătești, așadar, pentru suspans, călători,i dar și încheierea unui ciclu. Viața ta o ia pe o nouă turnură într-un ritm palpitant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: