Redactia.ro
Home » Horoscop » Numerologie. Iată ce spune numele tău despre tine

Numerologie. Iată ce spune numele tău despre tine

GALERIE FOTO (2) Numerologie. Iată ce spune numele tău despre tine

V-ați întrebat vreodată cum se calculează vibrația numelui în numerologie și, mai ales, ce semnificații are? Ei bine, în acest articol vom trata acest subiect și vom arăta care e formula cu care îți poți calcula vibrația numelui.

Ce spune numele tău despre tine

Important de știut e că pentru a stabili cu corectitudine vibrația și semnificația numelui trebuie folosit numele întreg primit la naștere, așa cum e scris în acte. Pentru persoane căsătorite, trebuie să se folosească numele trecut în certificatul de naștere. Atenție, însă! Numele dobândit în urma căsătoriei poate influența anumite informații despre tine și despre deciziile de viitor.

Cum se calculează, așadar, vibrația numelui? Trebuie urmărit acest tabel.

vibrația numelui
vibratia numelui

Conform lui, se vor aduna toate cifrele corespunzătoare numelui. La final, vom obține un număr format din două cifre. Aceasta din urmă se adună din nou, până se va ajunge la o singură cifră. Iată un exemplu!

Luăm numele ANA Petcu. Conform tabelului vom avea: 151 75233. Pe acestea le vom aduna, astfel vom obține 7 pentru numele de ANA și 2 pentru Petcu. Acestea se vor aduna și obținem cifra 9. Așadar, vibrația numelui este 9.

Semnificația fiecărei cifre

Acum că am stabilit formula după care se calculează vibrația, iată ce reprezintă cifrele.

Cifra 1.  Persoană cu dorință de indepență și cu calități de lider. Calități: decizie rapidă, spontaneitate, curaj și dinamism. Defecte: egoist, individualist și agresiv.

Cifra 2. Persoană iubitoare, atentă la nevoile celor din jur. Calități: diplomat, modest, prietenos, sensibil. Defecte: timid, nesigur și nehotărât.

Cifra 3. Persoane talentate și creative. Calități: ingenios, pasionat, sociabil. Defect: lipsit de emoții, risipitor.

Cifra 4. Persoane serioase și eficiente. Calități: putere se concentrare, răbdare și tenacitate. Defecte: rigid, intolerant.

Cifra 5. Persoane cu dorință de progres și de cunoaștere. Calități: instinctual, călător, talentat. Defecte: instabil, împrăștiat.

Cifra 6. Persoane care trăiesc în armonie. Calități: echilibrat, tandru, generos. Defecte: prea emotiv, nevoia de a bârfi.

Cifra 7. Persoane înțelepte, spirituale. Calități: analitic, matur, perfecționist, idealist. Defecte: introvertit, singuratic, orgolios.

Cifra 8. Persoane puternice și hotărâte. Calități: perseverent, strategic, responsabil, pragmatic. Defecte: viclean, dornit de puteri, extremist.

Cifra 9. Persoane altruite, înțelegătoare. Calități: vindecător, cinstit, umanitar. Defecte: impulsiv, naiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini