Redactia.ro
Home » Monden » O recunoașteți? Toată lumea îi cunoaște piesa. Cum arată cântăreața la 52 de ani

O recunoașteți? Toată lumea îi cunoaște piesa. Cum arată cântăreața la 52 de ani

GALERIE FOTO (8) O recunoașteți_ Toată lumea îi cunoaște piesa.

O recunoașteți? Toată lumea îi cunoaște piesa. În Italia este considerată cea mai sexy femeie, deși a ajuns la 52 de ani. Sabrina Salerno, căci despre ea este vorba a vorbit într-un interviu pentru presa italiană despre viața sa, dar și despre cum reușește să-și mențină un asemenea corp la această vârstă.

O recunoașteți? Toată lumea îi cunoaște piesa. Cum arată cântăreața la 52 de ani

O recunoașteți? Toată lumea îi cunoaște piesa. În 1987 a făcut senzație cu piesa „Boys (Summertine Love)”, care a răsunat în întreaga lume. Și în ziua de azi, artista este recunoscută pentru piesa care i-a adus faima. Sabrina Salerno a urcat până pe locul 3 în topul britanic cu melodia sa. Ei bine, de la acea vreme, cariera ei artistică a explodat și din cântăreață a devenit actriță, model și vedetă de televiziune. Pe 15 martie, artista italiană Sabrina Salerno va împlini vârsta de 53 de ani, dar trupul ei este unul de invidiat. Clipul melodiei „Boys” a fost inițial interzis, din cauza scenelor sexy, dar televiziunile muzicale au difuzat melodia după miezul nopții. De-a lungul carierei sale, Sabrina a vândut 20 milioane de discuri și a avut 10 hituri la nivel internațional, iar printre ele se află ă „All of me”, „Mi Chico”, „Like a Yo-Yo”, „Gringo” și „Call Me”.

Și în prezent, la vârsta de 52 de ani, Sabrina Salerno este considerată una dintre cele mai sexy femei din Italia. Acesta și-a păstrat formele voluptoase cu care s-a remarcat de-a lungul anilor, iar la fiecare postare pe rețelele de socializare, artista primește mii de like-uri. Artista continuă să cânte și în prezent, fiind una dintre vedetele show-urilor tv, care încântă lumea cu talentul său. De asemenea, Sabrina a jucat în 12 filme și a pozat în numeroase reviste pentru bărbați. În 1985, Sabrina a fost remarcată la un concurs de frumusețe în Liguria, Italia, lucrând o perioadă ca model după care a apărut în show-ul Tv, Premiatissima de pe Canale 5.

Ce mănâncă artista pentru a fi sexy la 52 de ani?

Sabrina Salerno este foarte preocupată de silueta sa și este o împătimită a fitness-ului. Artista a declarat că face sport de minimum patru ori pe săptămână, pentru a avea un corp de invidiat. „Eu sunt o fire moderată, nu mă abţin de la mâncare, însă nici nu fac excese. Am gustat foarte puţin din bunătăţile de pe masă, pentru că vreau să fiu în formă maximă când mă voi întâlni cu voi, pe 31 mai, la Timişoara. Pregătesc un show incendiar şi sper să ne distrăm impreuna”, a transmis artista.

Cu toate că este foarte atentă la ce mănâncă, Ssabrina are și câteva plăceri nevinovate. Aceasta mănâncă pizza și paste, dar în cantități mici. „Când eram copil, nu mă puteam abţine de la pizza şi paste cu sos de roşii. Mâncam cum erau gata, înainte să fie aranjată masa de Paşte, şi mereu eram certată pentru asta. Nici acum nu pot să întorc privirea când văd aceste două preparate, au rămas cele două mici plăceri ale mele“, a dezvăluit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: