Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? A devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România

O recunoști? A devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România

GALERIE FOTO (6) O recunoști

O recunoști? Cu un chip angelic și un zâmbet plin de veselie încânta toți oamenii din jurul ei. Acum, este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar a avut o relație și cu un bărbat celebru de la noi. Oamenii au rămas surprinși când au aflat că au luat-o pe drumuri separate după șase ani de relație. Despre cine este vorba?

O recunoști? A devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România

O recunoști? Cu un chip angelic, Lidia Buble înmuia inimile tuturor care se aflau în preajma ei. Da, ați ghicit! În imagine este Lidia, una dintre cele mai talentate și apreciate din România. Recent, vedeta a postat câteva clipuri cu ea de când era mica, pe InstaStory. În imagini se poate observa că aceasra se juca cu surorile sale, dar și cu părinții săi. Se știe deja că Lidia Buble este o persoană extreme de atașată de familia sa și a repetat în nenumărate rânduri, că de fiecare data când are timp, merge acasă la părinții săi. Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală, vedeta având 10 frați și surori, Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena, Daniel, Daniela, Beniamin, Estera și Simion Buble.

Lidia Buble a apărut în industria muzicală după ce talentul său a fost descoperit de Adrian Sînă, alături de care a lansat și piesa ‘Noi simțim la fel’, care a intrat în topurile din România. De asemenea, Lidia a reușit să le cucerească inimele românilor încă de la primele apariții. Totodată, Lidia a intrat în atenția multora, după relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după aproape șase ani de relație

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit în 2020, cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a artistei. Cel care a făcut anunțul surprinzător a fost prezentatorul matinalului, care a postat pe contul său de socializare un mesaj în care explica motivul separării celor doi. Deși relația lor nu a mai funcționat, cei doi au decis să rămână prieteni și colaboratori, având în vedere că moderatorul TV este managerul artistei. “Astăzi Lidia nu mai este fericită lânga mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert si pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să ii sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că ii redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.”, a fost mesajul lui Razvan Simion.

Lidia Buble este de părere că nu este bine să rămâi într-o relație unde nu ești prețuit, deci s-ar părea că asta a fost unul dintre principalele motive care a dus la ruptura dintre cei doi. „Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.’, a postat Lidia Buble un mesaj pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: