Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? În prezent este una dintre cele mai apreciate artiste din România

O recunoști? În prezent este una dintre cele mai apreciate artiste din România

GALERIE FOTO (8) O recunoști_

O recunoști? În copilărie era o fetiță minunată și plină de viață. Ținând cont că în prezent circulă în mediul online un trend, o artistă din România a decis să le accepte provocarea fanilor săi, și a postat mai multe fotografii de pe vremea când era mică. Fotografiile postate de ea au bucurat utilizatorii care au fost curioși de cum arăta cântăreața când era bebeluș.

O recunoști? În prezent este una dintre cele mai apreciate artiste din România

O recunoști? Artiștii din România sunt iubiți de fanii lor, iar acum a apărut un trend pe rețelele de socializare în care aceștia sunt provocați să publice imagini din timpul copilăriei lor. Astfel, unii dintre ei acceptă această provocare, pentru a le face pe plac internauților. Ei bine, unii dintre ei au rămas șocați, după ce o cunoscută cântăreață de la noi a decis să publice fotografii cu ea când era mică. O recunoști? Ana Baniciu, căci despre ea este vorba, face furori în showbiz-ul românesc,fiind curtată de mulți bărbați. Dar acum, blondina nu mai este singură, aceasta prezentându-ne noul său partener! Îmbracată într-un body imprimat cu inimioare roșii, micuța Ana apare lângă un pian, ba chiar apăsând pe o clapetă. Cu un păr blond, scurt și ușor ondulat, Ana Baniciu a reușit să le topească inimile fanilor săi.

Câștigătoarea primului sezon a emisiunii „Asia Express” a decis să publice câteva imagini cu iubitul său, pe rețelele de socializare. Prima fotografie a fost publicată în urmă cu câteva zile, iar noul său partener este Edy, un tânăr chipeș de care artista s-a îndrăgostit iremediabil. Din primele imagini se vede că Ana este foarte fericită alături de partenerul său cu care este împreună de câteva luni.

Ana este fiica renumitului artist Mirce Baniciu, cel care a încurajat-o pe aceasta să își facă o carieră în muzică. De multe ori, Ana le-a atras atenția bărbaților cu talentul său, dar și cu corpul său de invidiat, făcând furori ori de câte ori posta o fotografie cu posteriorul său.

Ana Baniciu a câștiga Asia Express

La numai 27 de ani, Ana Baniciu are o carieră de succes și o viață amoroasă plină de iubire. Aceasta a devenit cunoscută odată cu trupa Lala Band și din serialul „Pariu cu viața”. Ana a absolvit Colegiul German Goethe, după ce a terminat Facultatea de Științe Politice. De asemenea, blondina a mai absolvit Școala de Muzică numărul 1 din București, secția pian și Școala de Televiziune și Film. ” … evident că mă mândresc de câte ori am ocazia cu părinţii pe care îi am şi cu faptul că m-am născut sub o stea norocoasă, zic eu. Relaţia cu părinţii mei este, în primul rând, una de prietenie, ei mi-au fost şi îmi sunt necondiţionat alături şi îmi doresc să-i fac la rândul meu mândri’, a declarat Ana Baniciu într-un interviu.

Ana a câștigat marele premiu al show-ului „Asia Express”, împreună cu Raluka, cu care a scos și o piesă după ce au ajuns acasă. Între cele două s-a născut o relație de prietenie specială. „Când am ascultat această piesa m-am gandit direct la ea. E o piesă care îți rămâne in cap, iar cu ocazia asta i-am cunoscut și pe Andrei Vitan și pe Sonja și mă bucur!‘a spus Raluka despre relația cu Ana Baniciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: