Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, schimbare de look. Vedeta și-a făcut breton

Oana Roman, schimbare de look. Vedeta și-a făcut breton

GALERIE FOTO (3) Oana Roman, schimbare de look.

Oana Roman, schimbare de look. În ultima perioadă, Oana Roman își surprinde fanii. Recent, vedeta a decis să-și facă o schimbare de look. Așadar, iubita lui Marius Elisei s-a lăsat pe mâinile hairstyliștilor și și-a făcut breton. Cum arată acum?

Oana Roman, schimbare de look. Vedeta și-a făcut breton

Oana Roman, schimbare de look. Vedeta de la Antena Stars a dat startul schimbărilor din viața ei. Oana Roman își surprinde fanii des cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, iubita lui Marius Elisei a trecut printr-o schimbare de look. Mai exact, Oana Roman s-a tuns bob și și-a făcut breton. Evident, pentru că este activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu susținătorii săi, Oana a postat o poză cu noul look. Vedeta a declarat că și-a făcut tunsoarea cu câteva zile înainte să plece împreună cu fiica sa pe Coasta de Azur.

Deși inițial, internauții au crezut că vedeta poartă perucă, aceasta a spus că este noua sa tunsoare. „Pregătiri de vacanță. Duminică plecăm în cel mai frumos loc de pe Pământ, cel puțin pentru mine. Nu, nu e perucă. E noua mea tunsoare”, a scris Oana Roman la InstaStory.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

În urmă cu o săptămână, Oana Roman și Marius Elisei erau fotografiați de fiica lor în timp ce se sărutau. Vedeta a fost discretă cu acest lucru, dar ieri a avut prima reacție referitor la acest subiect. „Eu nu dau niciun fel de detalii, așa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalți care m-au sunat să mă întrebe, dar am făcut niște filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici și o să vedeți foarte multe lucruri interesante săptămâna asta. Duminica plec în vacanță cu Isa pe Coasta de Azur. E locul în mare merg de peste 25 de ani în fiecare an’, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Fiica lui Petre Roman a declarat că Izabela nu a simțit lipsa celor doi părinți, pentru că în tot acest timp, atât Oana, cât și Marius, au încercat să aibă o relație normală. Inclusiv în momentele tensionate, cei doi au încercat ca micuța să nu fie afectată de situație. „Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată’, a mai spus Oana Roman.

 

Oana Roman a declarat că a reușit întotdeauna să facă față răutăților celor din jur, fără să se streseze prea mult. A știut să meargă înainte fără să fie afectată. „Cred că secretul meu este că nu m-am luat niciodată după părerea altora, nu am trăit niciodată după gura lumii și am făcut întodeauna numai ce am simțit eu că trebuie să fac. Asta m-a ajutat foarte mult să rămân eu însămi’, a mai spus vedeta. Marius Elisei și Oana Roman au divorțat la începutul anului, motivând că relația lor nu mai funcționează. De asemenea, cei doi au declarat că timpul va rezolva toate problemele, ceea ce s-a și întâmplat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: