Redactia.ro
Home » Homepage » Pensiile, în colaps! Mii de români vor fi afectați

Pensiile, în colaps! Mii de români vor fi afectați

Pensiile, în colaps! Mii de români vor fi afectați

Pensiile, în colaps! Mii de români vor fi afectați. Reprezentanții pensionarilor care sunt afectați de eliminarea pensiilor speciale au amenințat cu procese și greve dacă vor fi eliminate aceste pensii speciale. Foștii diplomați, polițiști, magistrați și grefieri au fost de-a dreptul revoltați de acestă decizie, informeaă capital.ro

Pensiile, în colaps! Mii de români vor fi afectați

Deputații din comisia de Muncă au fost nevoiți să amâne luarea unei decizii în privința pensiilor speciale, după ce reprezentanții celor afectați de această măsură au reacționat dur.

Nu am avut un regim de viaţă obişnuit, avem foarte multe interdicţii şi trebuie să fim compensaţi pentru suferinţa noastră”, spun foştii diplomaţi, poliţişti, magistraşi şi grefieri.

Liderul deputaților, Florin Roman a acuzat PSD că a organizat o întâlnire cu reprezentanții celor care beneficiează de aceste pensii speciale.

Eliminarea pensiilor speciale

PNL a solicitat ca la următoarele dezbateri să fie prezenți și reprezentanți ai celorlalte asociații ale pensionarilor, car enu beneficiează de indemnizații speciale sau de serviciu.

„Partidul Naţional Liberal a spus: eliminarea pensiilor speciale, cu excepţia militarilor. Şi a fost punctul de vedere al celuilalt partid de opoziţie, care a inclus şi magistraţii. De partea cealaltă, am văzut poziţia Partidului Social Democrat. Care au orchestrat o întâlnire la care au chemaţi absolut tot specialii, nu am văzut niciun reprezentant al asociaţiei pensionarilor. Care nu beneficiază de indemnizaţie specială. Suntem obişnuiţi cu genul ăsta de întâlniri făcute de domnul Solomon, în care invită doar pe cei care sigur îi susţin punctul de vedere. Şi eu cred că astăzi s-au separat lucrurile”, a afirmat Roman.

Citeste si:Asistentul medical care a violat zeci de paciente a fost eliberat condiționat

Loading...