Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și presupusul iubit al Ralucăi s-ar fi amenințat reciproc. Ce vorbe și-au aruncat cei doi

Pepe și presupusul iubit al Ralucăi s-ar fi amenințat reciproc. Ce vorbe și-au aruncat cei doi

Pepe și presupusul iubit al Ralucăi s-ar fi amenințat reciproc.

Pepe și presupusul iubit al Ralucăi s-ar fi amenințat reciproc. Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a devenit un subiect de scandal în showbiz-ul românesc, după ce fosta soție l-a acuzat pe artist că ar fi agresat-o fizic. Mai mult, scandalul a luat amploare după ce unele surse din apropierea Ralucăi au declarat că aceasta ar avea un iubit, cu care Pepe ar fi avut un schimb de replici.

Pepe și presupusul iubit al Ralucăi s-ar fi amenințat reciproc. Ce vorbe și-au aruncat cei doi

Divorțul dintre Pepe și Raluca este cel mai comentat în această perioadă, după ce tot mai multe informații șocante ies la iveală. După ce s-a zvonit că Raluca Pastramă ar fi trecut peste despărțirea de artist și deja are un nou iubit, acum se spune că Pepe ar fi avut un schimb de replici acide cu presupul iubit al fostei sale soții. Potrivit Cancan.ro, artistul le-ar fi povestit prietenilor că ar fi aflat de la prietenele Ralucăi că aceasta ar vorbit de trei ani cu un arab, fiul unui afacerist care ar conduce o măcelărie arăbească în București. Mai mult, se pare că Pepe ar fi știut de aceste tatonări și ar fi încercat în tot acest timp să treacă peste infidelitățile soției sale. Totodată, după ce ar fi aflat de escapada Ralucăi împreună cu presupul iubit, la un hotel din Câmpina, Pepe i-ar fi trimis mesaj acestuia pe Instagram, unde ar fi avut o discuție aprinsă. ”Pepe l-a abordat pe Instagram. L-a rugat să-i lase soția în pace, dar răspunsurile tânărului au fost extrem de acide. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc. Tânărul de origine arabă se pare că nu s-a lăsat impresionat de artist și s-a contrat serios cu el. Amenințările au fost lansate din ambele tabere. Cel puțin asta ar fi reieșit din mărturisile lui Pepe”, au dezvăluit sursele citate. Presupul iubit al fostei soții a lui Pepe ar fi un tânăr arab, care nu ar avea nicio treabă cu medicina, așa cum se zvonea în urmă cu ceva timp.

Divorțul dintre Pepe și Raluca, un scandal fără deznodământ

Despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă este una destul de zgomotoasă, extrem de dificilă și de lungă durată. Pe lângă averea de aproape 1,5 milioane de euro, cei doi se vor judeca și pentru custodia celor două fetițe, Maria și Rosa. De asemenea, conform sursei citate, dezvăluirile legate de infidelitățile Ralucăi ar fi, de fapt, o strategie plănuită de Pepe pentru a o discredita pe fosta soție în fața judecătorilor, și pentru a câștiga custodia celor două fetițe.

În urmă cu două zile, Pepe a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook. Artistul le-a spus fanilor următoarele „Vă promit că aventura continuă”. Divorțul de Raluca i-a adus artistului mai mulți urmăritori pe pagina de Facebook, acesta fiind numărul 1 în topul căutărilor.În ultima perioadă, pagina oficială a lui Pepe a fost accesată de 4,8 milioane de rpmâni generându-se peste 2,3 miliaone de acțiuni pe postări, iar pentru acest interes, vedeta le-a mulțumit susținătorilor săi. ” Vă iubesc şi vă promit că aventura continuă cu multe, multe alte idei la fel de frumoase, cel puţin !!! Şi în continuare … ca să arătăm că suntem o mare, mare FAMILIE … LIKE & SHARE ca să ne strângem toţi !!! „, a scris Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: