Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 14 iulie 2020. ANM anunță temperaturi scăzute

Prognoza meteo 14 iulie 2020. ANM anunță temperaturi scăzute

prognoza meteo

Prognoza meteo 14 iulie 2020. Meterologii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis cum va fi vremea marți în cele mai importante orașe din țară. Temperaturile sunt în scădere față de cele înregistrate săptămâna trecută. Vom avea parte și de ploi în anumite zone din țară.

Cum va fi vremea în București – 14 iulie 2020

Bucureștenii vor avea parte de o vreme destul de călduroasă, dar puțin mai rece decât temperaturile decât ar fi normale în această perioadă.

Maxima zilei de marți este de 25 de grade Celsius. Spre seară, aceasta se va micșora treptat și noaptea va ajunge la valoarea de doar 12 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Constanța – 14 iulie 2020

În acest oraș, vremea va fi una călduroasă, dar cerul va fi parțial noros. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar minima zilei va fi de 17 grade. Vântul va sufla cu rafele de până la 16 km/h, dar va fi plăcut. Nicio urmă de ploaie în acest oraș, așa că turiștii se pot bucura de vremea frumoasă!

Cum va fi vremea în Brașov – 14 iulie 2020

În Brașov, vremea va fi caracterizată de ploi. Pe tot parcursul zilei va ploua, iar norii se vor risipi abia spre seară. Temperatura maximă înregistrată în această zi este de 22 de grade Celsius, iar noapte minima se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Cum va fi vremea în Iași – 14 iulie 2020

În Iași, vremea va fi caracterizată de nori și soare. Totuși, nu va ploua deloc în această zi. Temperaturile vor fi mai mici decât ar fi normal în luna lui Cuptor, dar va fi destul de plăcut, după mai multe zile caniculare cu disconfort termic. Maxima va fi de 23 de grade Celsius, iar minima de 12 grade.

Cum va fi vremea în Cluj – 14 iulie 2020

Pentru Cluj, meteorologii ANM au stabilit că vremea va fi parțial însorită, iar căldura din zilele trecute va fi doar o amintire. Temperatura de pe zi va atinge 24 de grade, iar noaptea vor fi doar 9 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: