Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Philip a vrut să se căsătorească cu o altă femeie! Cine e cea care i-a frânt inima

Prințul Philip a vrut să se căsătorească cu o altă femeie! Cine e cea care i-a frânt inima

GALERIE FOTO (2) Prințul Philip a vrut să se căsătorească cu o altă femeie! Cine e cea care i-a frânt inima

Povestea de dragoste dintre Regina Elisabeta și Prințul Philip a fost una dintre cele mai invidiate. Anul acesta ar fi împlinit 73 de ani de la căsătorie, însă cu toate acestea, se pare că Ducele de Edinburgh a iubit o altă femeie și avea planuri mărețe cu aceasta. 

Prințul Philip a vrut să se căsătorească cu o altă femeie

Regina Elisabeta și Prințul Philip și-au jurat iubire în urmă cu 73 de ani și au rămas împreună chiar dacă au întâmpinat obstacole. Unul dintre motivele pentru care cei doi nu au divorțat niciodată a fost acelă că relația lor trebuia sa fie un exemplu pentru supuși.

După apariția serialului ”The Crown”, au ieși la iveală secrete din cuplul celor doi. În momentul în care Elisabeta a devenit Regină, au apărut și problemele între ei, însă aceștia au luptat să-și salva relația pentru că nu puteau risca să divorțeze.

Ducele de Edinburg nu și-a dedicat inima de la început Suveranei, potrivit publicației Express. Acesta a iubit o altă femeie, dar până la urmă, a rămas cu inima frântă din relația cu actrița care l-a cucerit total. Philip s-a căsătorit cu Elisabeta în 1947. Până acum, ei au format unul dintre cele mai solide cupluri din toată lumea, iar expresia ”până când moartea ne va despărți” a fost moto-ul lor.

Prințul Philip a vrut să se căsătorească cu o altă femeie! Cine e cea care i-a frânt inima

Ducele de Edinburgh are sânge albastru din partea Familiei Regale a Greciei și Familiei Regale Daneze, însă el s-a mutat în UK imediat cum familia sa a fost exilată din Grecia. El și-a câștigat un nume destul de rapid în cercurile aristocrate, datorită personalității sale extrem de interesante. Deși Regina s-a îndrăgostit nebunește de el de la o vârstă fragedă, mulți cred că ea avea pe atunci 13 ani, el a avut și alte iubiri înainte de a se așeza la casa lui.

Autorul Philip Eade a dezvăluit un paragraf din cartea „Young Prince Philip: His Turbulent Early Life”, în 2017, ce explica cum tatăl Prințului se temea de faptul că el „putea să aibă probleme cu fetele” la vârsta de 17 ani.

În vara anului 1938, Philip a rămas la mătușa sa, Aspasia, în Veneția, iar Eade remarca: „Tatăl lui Philip, Andrea, i-a reamintit lui Aspasia că băiatul trebuia să învețe pentru examenul pentru Dartmouth și a rugat-o să îl țină departe de femei. Asta chiar era o provocare.”

El a mers la multe evenimente din Veneția și de obicei sfârșea prin a conduce fetele acasă pe o barcă după aceste întâlniri. „Într-o noapte, Cobina Wright s-a făcut remarcată iar Philip și-a implorat mătușa să îl lase să stea mai mult pe barcă”, a explicat Eade.

”Cobina Wright era o actriță iar mama sa era printre cei ce organizau petreceri pentru Philip în timpul șederii lui în Veneția. Mama ei încerca să îi consolideze fiicei sale o carieră în industria filmului și un mariaj spectaculos. În 1938, ea avea deja contract cu 20th Century Fox, iar pe lângă, făcea modelling și cânta în cluburile de noapte”, a adăugat acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe (@vintageglamourqueens)


Actrița era doar cu două luni mai tânără ca Prințul, pe când diferența dintre Elisabeta și el este de 5 ani, și era „înaltă, slabă, blondă, cu niște ochi albaștri uriași și un zâmbet minunat”, după cum a relatat cunoscutul autor.

Cobina Wright a explicat mai târziu că l-a întâlnit pe Philip într-un bar iar mama sa a aruncat-o în brațele lui, dar aveau o atracție puternică unul pentru celălalt. Ba chiar, ei au petrecut o săptămână întreagă în Anglia, însă, când Cobina și mama sa au decis să plece, el a dorit să le urmeze.

Cum a început relația dintre Prințul Philip și Regina Elisabeta

Când Prințul i-a cerut disperat mâna actriței, aceasta nu mai era așa interesată. Deși ea s-a căsătorit mai târziu cu Palmer Beaudette, a dezvăluit că încă avea fotografii cu cele trei mari iubiri ale ei în dormitor, iar una dintre ele era cu Philip.

Nu a trecut mult timp până ce Prințul și-a găsit alinarea în brațele altei femei, numită Osla Benning. ”Prințesa Elisabeta avea pe atunci doar 15 ani, iar Philip încă era liber să se distreze.”, a explicat Eade.

Atunci când Elisabeta a împlinit 17 ani, atenția lui era doar a ei. Conexiunea puternică dintre ei reprezenta sfârșitul relației dintre el și Osla. Regele George VI le-a oferit binecuvântarea lui, dar Philip a trebuit să renunțe la titlurile sale pentru a deveni un cetățean britanic.

Aceștia s-au căsătorit și au continuat să lupte pentru relația lor chiar dacă viața nu le-a oferit o căsnicie normală. De-a lungul vieții, cei doi au făcut împreună patru copii, respectiv Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward.