Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 30 iulie 2020. În ce zone va ploua, potrivit ANM

Prognoza meteo 30 iulie 2020. În ce zone va ploua, potrivit ANM

ploaie

Prognoza meteo 30 iulie 2020. Meteorologii ANM au stabilit cum va fi vremea la finalul lunii iulie, când este tot mai aproape ultima lună de vară. Specialiștii au transmis cum va fi vremea miercuri. Astfel, vom avea parte de temperaturi extrem de mari, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Cum va fi vremea în București miercuri, 30 iulie

În București, vremea va fi extrem de caldă și este posibil chiar să atingem recordul de temperatură din această vară. Termometrele vor arăta 37 de grade Celsius pe parcursul zilei de miercuri, dar temperatura resimțită în realitate va fi de 40 de grade Celsius. Spre seară, aceasta va scădea și va ajunge la 20 de grade.

Cum va fi vremea în Constanța miercuri, 30 iulie

La malul mării vremea va fi extrem de frumoasă și de caldă. Turiștii se vor bucura de apa mării, ce cu siguranță va fi de o temperatură plăcută, având în vedere că mercurul din termometre va urca la 30 de grade Celsius. Spre seară, minima înregistrată va fi de 22 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Brașov miercuri, 30 iulie

Spre deosebire de restul țării, în Brașov vremea va fi mohorâtă și este o mare șansă să plouă. Vor avea loc averse de ploaie și furtuni pe tot parcursul zilei.

Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar minima nopții va fi de 16 grade Celsius. Șansele de a ploua sunt de peste 50%.

Cum va fi vremea în Iași miercuri, 30 iulie

În Iași, vremea va fi caracterizată de ploi și de averse. Totuși, temperaturile rămân foarte ridicare, astfel că maxima zilei va fi de 34 de grade Celsius. Minima ce va fi stabilită pe noapte și se va situa în jurul valorii de 18 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Cluj miercuri, 30 iulie

În Cluj, vremea va fi, de asemenea, ploioasă. Vor avea loc averse de ploaie și furtuni, în timp ce temperaturile sunt mari: maxima va fi de 30 de grade, iar noaptea se răcește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: