Redactia.ro
Home » Știri » Program Metrorex de Paște. La ce oră circulă ultimul metrou pe 1, 2 și 3 mai 2021

Program Metrorex de Paște. La ce oră circulă ultimul metrou pe 1, 2 și 3 mai 2021

Program prelungit la metrou cu doua ore

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, mijloacele de transport în comun au un program special de care călătorii trebuie să țină cont. Iată ce program are Metrorex în zilele de sărbătoare ale Paștelui 2021.

Program Metrorex de Paște și 1 mai

La fel ca în cazul tuturor ce altor instituții, dar și supermarketurilor, și mijloacele de transport în comun au un alt program de Sărbătorile Pascale 2021. Astfel că autobuzele și tramvaiele au program special de Paște 2021, la fel cum se întâmplă și cu Metrorex.

Deocamdată compania Metrorex nu a anunțat ce orar de funcționare este pentru zilele de 1 mai, 2 mai și 3 mai. Totuși, dacă ar fi să urmăm exemplul Paștelui catolic, sărbătorit de cei de această religie, atunci putem spune că Metrorex să va avea un program conform cu orarul pentru weekend și sărbătorile legale.

Programul de circulație al Metrorex pe 1 , 2 și 3 mai 2021

Programul de circulația trenurilor de metrou este până la 23:00 și după aceea începând cu 5:00 dimineața. Ultimele trenuri pleacă la 23:00 din stațiile de capăt ale liniilor de metrou iar la Piața Unirii 1 și Piața Unirii doi se așteaptă transferul călătoriilor pentru liniile de metrou 1, 2 și 3. Interdicția de circulație în noaptea de înviere este până la 5:00 dimineața. Programul Metrorex va fi așadar cel al unei zile de sărbătoare și trenurile vor circula mai rar, lucru pe care călătorii trebuie să îl ia în considerare. Autoritățile au decis ca în noaptea de Înviere restricțiile să fie ridicate pentru cei ce doresc să participe la slujbă.

„Programul de circulație al trenurilor de metrou se desfășoară între orele 5:00-23:00, cu mențiunea că ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din stațiile de capăt ale liniilor de metrou, iar la stațiile Piaţa Unirii 1 și Piață Unirii 2 se așteaptă transferul călătorilor între Liniile de metrou 1, 2 și 3.

Începând cu 01.05.2018 circulația trenurilor de metrou pe Linia M4 se va desfășura în toate zilele săptămânii, la un interval de circulație de 11-12 minute”, a anunțat Metrorex pe site-ul propriu.

Nici STB nu a anunțat programul exact de sărbători, dar cel mai probabil acesta va fi unul tipic pentru o zi de duminică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: