Redactia.ro
Home » Știri » Program Metrorex de Paște. La ce oră circulă ultimul metrou pe 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Metrorex de Paște. La ce oră circulă ultimul metrou pe 17, 18, 19 și 20 aprilie

GALERIE FOTO (2) Metrou

Metrorex a publicat programul circulației de metrou în perioada sărbătorilor Pascale. Așadar, călătorii vor știi care este orarul de funcțioanare al stațiilor de metrou în zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie 2020.

Programul orar Metrorex

Metrorex a anunțat programul orar al trenurilor de metrou.Astfel, în perioada 17-20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 Republica-Dristor 2, Magistra 2 Berceni-Pipera și Magistrala 3 Anghel Saligny-Preciziei la un interval de 10 minute.

Conform Metrorex.ro, pe Magistrala 4 Gara de Nord 2-Străulești, va circula la un interval de circa 11 minute.

Totodată, compania anunță că ținând cont de Ordonanța Militară nr.2/21/03/2020, care prevede oficializatea slujbelor în locașe de cult de către slujitorii bisericii, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass media sau online, metrourile nu vor circula în acea perioadă.

Informăm publicul călător că, în contextul actual şi ţinând cont de Ordonanţa Militară nr. 2/21.03.2020, care prevede la art. 9, alin. 2 că ‘se pot oficia slujbe în locaşele de cult de către slujitorii bisericeşti/religioşi, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020, trenurile de metrou nu vor circula„, se precizează în comunicatul Metrorex.

În momentul de față, metrourile circulă la distanță de 6-7 minute, spre deoasebire de 3 minute la orele de vârf, pe magitrala Berceni-Pipera, într-o zi normală de lucru. Motivul acestei schimbări se datorează lipsei de călători.

În Capitală, mergeau lunar, peste un milion de călători, iar în timpul stării de urgență, media lunară ajunge la puțin de 500.000.

Poliția Capitalei le cere călătorilor care circulă cu metroul, declarația pe propria răspundere sau adeverințele de la locurile de muncă.

Sinucidere în stația de metrou Politehnica

În plină pandemie de coronavirus, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Capitală a decis să-și pună capăt zilelor. Acesta s-a aruncat duminică seara în fața metroului din stația Politehnică.

Conform reprezentanților ISU București-Ilfov, bărbatul a fost prins sub roțile trenului și nu s-a mai putut face nimic pentru el. Momentan nu se știe motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

La metroul din stația Politehnică au intervenit două echipaje SMURD și Detașamentul Special de Salvatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: