Redactia.ro
Home » Știri » Program Pro TV de 1 decembrie, în ziua aniversării celor 25 de ani ai postului. Ce vedem la TV

Program Pro TV de 1 decembrie, în ziua aniversării celor 25 de ani ai postului. Ce vedem la TV

Program Pro TV de 1 decembrie

Au trecut 25 de ani de când postul de televiziune ProTV s-a înființat, astfel că de 1 Decembrie producătorii au pregătit un program special. Vor fi mai multe ediții speciale di emisiunile preferate ale românilor dar și multe programe noi.

Program Pro TV de 1 decembrie

Potrivit Protv.ro vor fi ediții speciale din Las Fierbinți, Vocea României, Ferma, dar postul din Pache a programat și filmul Moromeții 2.

Marți – 1 Decembrie

Ediții speciale ale Știrilor Pro TV de la 06:00, 12:30 și 19:00. Se vor prezenta poveștile tinerilor care s-au născut în aceeași zi cu postul TV.

Ediții speciale ale Vorbește Lumea (11:00) și La Măruță (15:00). Cele două emisiuni vor avea invitați speciali, după cum anunță reprezentanții postului.

Filmul Moromeții 2 de la 13:30. Producția îi are în distribuție pe actorii Horațiu Mălăele, Iosif Paștina, Dana Dogaru, Paul Ipate, Răzvan Vasilescu, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru.

Documentarul „3 mm” de la 16:00. Este realizat de Radu Muntean și o va avea în prim-plan pe Simona Halep, fostul număr 1 mondial în tenis.

Vocea României – Reuniunea, de la 20:30. Concurenții din cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor cânta. În show vor apărea antrenorii Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă.

PRO TV lansează o capsulă virtuală a timpului

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, PRO TV sărbătorește 25 de ani de la apariție, iar cei de acasă vor avea parte de numeroase surprize. Pro TV va difuza o ”capsulă digitală a timpului”, în care se vor prezenta imagini de arhivă sau fotografii de colecții cu oamenii din Pro din ultimii 25 de ani. Totodată, ei își vor spune poveștile care le-au marcat cariera de-a lungul timpului. Materialele vor fi disponibile pe conturile de Facebook și Instagram ale Pro TV.

Jurnalul de știri prezentat de Andreea Esca reprezintă un moment video memorabil care, alături de alte câteva zeci, la fel de impresionante, se regăsește pe platforma 25deani.protv.ro. Noul site le oferă cititorilor șansa de a porni într-o călătorie nostalgică în timp, printr-un timelime care le aduce aminte de emisiunile, vedetele, campaniile, promo-urile, cântecele de 1 decembrie, edițiile speciale ale știrilor, filmele, serialele și tot ceea ce a făcut ca PRO TV să fie prima opțiune a telespectatorilor de-a lungul anilor.

Curioșii se vor putea bucura de interviuri cu Andreea Esca, Florin Busuioc, Smiley, Pavel Bartoș, Alexandra Dinu, Corina Caragea, Adi Nartea și vor putea afla de la ei cele mai dragi și amuzante întâmplări din ultimii ani. Totodată, această provocare a fost acceptată și de o parte dintre cei care au scris istorie, precum Andreea Raicu, Mihaela Tatu, Geanina Corondan, Ada Roseti, Nuami Dinescu sau Toni Grecu. Fiecare dintre ei a depănat câteva dintre amintirile care-i leagă de PRO TV!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: