Redactia.ro
Home » Homepage » PSD Cluj, gest umanitar pentru cel mai sărac premier

PSD Cluj, gest umanitar pentru cel mai sărac premier

ludovic orban

PSD Cluj a reacţionat ironic la declaraţia de avere a premierului. Ludovic Orban ar fi trăit în 2018 din 3.000 de lei lunar.

Social democraţii s-au mobilizat şi i-au trimis un pacheţel premierului Orban. Este vorba despre un pachet de deodorante, mai multe conserve, 100 de lei dar și o carte despre cum să tratezi depresia.

Ludovic Orban, cel mai sărac premier. Care este averea liberalului

„In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul”, scrie Liviu Alexa – presedinte PSD Cluj pe Facebook.

Cum s-a descurcat Orban cu 3.000 de lei lunar

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat dacă a trăit, într-adevăr, cu doar 3.000 de lei lunar până să ajungă la Palatul Victoria.

„Da. Asta e problema dvs? Uitaţi-vă în declaraţia de avere, care spune totul despre cariera mea, despre cinstea mea. Niciodată nu am acceptat să primesc venituri care nu mi se cuvin. Din indemnizaţiile pe care le primeşti din funcţii publice nu te poţi îmbogăţi. Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trăi pe picior mare. La fel e şi familia mea. Nu sunt cel mai sărac premier, sunt poate cel mai cinstit premier“, a spus Ludovic Orban, potrivit Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: