Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă aruncă săgeți către Pepe. Ce a postat pe Instagram

Raluca Pastramă aruncă săgeți către Pepe. Ce a postat pe Instagram

Raluca Pastramă sărbătorește după divorț

Odată ce Pepe a anunțat divorțul de soția lui, Raluca Pastramă, mulți au așteptat o reacție a acesteia, mai mult sau mai puțin. Doar că, se pare că Raluca evită să ofere o primă declarație concretă. Însă, bruneta  postat, joi, un text pe un Instastory care este cu subînțeles, având în vedere despărțirea de artist.

Prima reacție a Ralucăi Pastramă despre divorț?

Muți așteaptă reacția Ralucăi Pastamă după ce Pepe a anunțat că ea ar fi luat decizia divorțului. Se pare că bruneta evită să ofere o declarație, mai mult sau mai puțin concretă. Un instastory lasă de gândit asupra situației celor doi soți. Raluca a postat un text cu referire parcă despărțirea de Pepe.

„Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte”, este mesajul postat de Raluca Pastramă la InstaStory.

Pepe a făcut anunțul divorțului

În urmă cu câteva zile, Pepe a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care anunța faptul că Raluca, soția lui a decis ruperea definitivă a relației. Mai mult, a dezvăluit că ei stau separat acum. Artistul nu a precizat și motivul divorțului.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, anunța Pepe pe Youtube.

Pepe a mai precizat atunci că el și Raluca vor să aibă în continuare o relație bazată pe respect de dragul celor două fetițe pe care le au împreună, Rosa și Maria.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, mai declara Pepe la vremea respectivă.

Pepe, contract prenupțial

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în anul 2012, la puțin timp după ce au făcut cunoștință, dar și într-un moment când Pepe era într-un scandal de divorț cu fosta lui soție, Oana Zăvoranu. Un lucru interesant a făcut Pepe înainte de a se ancora definitiv în relația cu Raluca.

Socrul său, Ion Pastramă l-a pus să semneze un contract prenupțial. Potrivit documentului, artistul trebuia să-și dea acordul că nu va avea pretenția la vreun bun al Ralucăi, în cazul unui divorț. Iată că divorțul s-a întâmplat, iar artistul nu se va alege cu niciuna dintre proprietățile Ralucăi.

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul celor doi

Fosta soție a lui Pepe nu crede în divorțul anunțat de Pepe și Raluca. Ea este de părere că se vor împăca.

”În opinia mea este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate. Păi, cum să vrea ea divorț? Știe foarte bine ce face el de ani de zile, să fim sinceri! Nu că ar fi situația roz între ei, dar nu este vorba despre un divorț.Nu le dau 365 de zile împreună. Nu cu un copil, cu 10 copii. Pentru că e o căsătorie forţată unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arată lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine”, a spus actrița pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: