Redactia.ro
Home » Știri » Rămăşiţele unui bărbat dispărut din 1997, descoperite cu ajutorul Google Earth

Rămăşiţele unui bărbat dispărut din 1997, descoperite cu ajutorul Google Earth

google

Rămășițele unui bărbat din Florida (SUA) care a fost dat dispărut în urmă cu 22 de ani au fost găsite cu ajutorul Google Earth într-un heleșteu.

Trupul lui William Moldt a fost dat dispărut pe 8 noiembrie 1997. Acesta a fost recuperat de autorităţi şi identificat marţi, a anunţat biroul şerifului din Palm Beach într-o postare pe Facebook.

„Un fost rezident care locuieşte în Grand Isles (la nord de Miami) a dat o căutare pe Google Earth în zonă şi a observat ceea ce părea a fi un vehicul scufundat într-un heleşteu din spatele unei reşedinţe”, a afirmat poliţia.

Poliţia a declarat că individul a contactat un actual locatar din Palm Beach, care a folosit o dronă pentru a cerceta heleşteul din spatele casei sale şi care a contactat imediat autorităţile.

„Exteriorul vehiculului era extrem de calcificat şi, evident, se afla în apă de foarte mult timp. În momentul în care vehiculul a fost scos din apă, rămăşiţele bărbatului dispărut au fost găsite în interior”, a precizat biroul şerifului, potrivit Agerpres.

Resturile au fost identificate după efectuarea unor investigaţii de către biroul mediului legist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: