Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Danei Budeanu după înfrângerea Gabrielei Firea: ”10% E FIX ȘPAGA CARE SE IA LA COMBINAȚII”

Reacția Danei Budeanu după înfrângerea Gabrielei Firea: ”10% E FIX ȘPAGA CARE SE IA LA COMBINAȚII”

Dana Budeanu reacționează după  înfrângerea  suferită de Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Susținătoarea fostului edil a declarat pe pagina de socializare că: ”TOTI #GII SARBATORESC ADUNATI CU PENSATII DÃ LA PNL CE AU VOTAT 10% DIN AIA CU DREPT DÃ VOT DIN BUCURESTI!”. Mai mult, Dana Budeanu a dat de înțeles că…. șpaga ar fi influențat rezultatul la alegerile locale  din 2020, potrivit Hotnews.

Ce crede Dana Budeanu despre înfrângerea Gabrielei Firea

Dana Budeanu a avut o reacție dură pe facebook, după ce Gabriela Firea  a pierdut Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan.  Aceasta este de părere că rezultatul a fost influențat de șpagă.

”10% E FIX SPAGA CARE SE IA LA COMBINATII!APROAPE DOUA MILIOANE DE EURO PÃ ECHIPE, TOATA PRESA PLATITA CU ZECI DE MILIOANE DE EURO, TOTI FATALAII ADUNATI PÃ DREAPTA AU SCOS 10%?PAI ATATA SCOT EU MOCA, SINGURA, CAND FAC PAUZA 5 MINUTE PE ZI SA POSTEZ PENTRU O SAPTAMANA!AM VENIT SA MI IAU PANTOFI, CA MI ATI RAMAS PE TOATE TOCURILE, SARACILOR!” a scris Dana Budeanu pe facebook.

Spre pe finalul postării  ea nu a  ezitat să își manifeste și spiritul civic tot într-un mod ironic.
”PS: ALEGERILE NU SUNT PENTRU BOGATI, CACOVIDU! VA PUPA DANUTA!
PS2: MI E RUSINE DE NICU GIGANTU! CE SA I CANTE LU NICUSOR?”,  a mai completat Budeanu.

Dana Budeanu, interviu cu Gabriela Firea înainte de alegeri

Înainte cu trei zile de alegerile locale, în vlogul său, Dana Budeanu a avut un interviu cu Gabriela Firea, cu dezvăluiri din campania electorală. Printre subiectele discutate au fost cele precum: ”Cum a ajuns să i se opună lui Dragnea? sau ”Înregistrările cu Nicușor Dan”. În același interviu, criticul de modă a ținut să precizeze faptul că, deși sunt prietene de numai doi ani de zile, Dana Budeanu o susține pe Gabriela Firea de foarte mulți ani încoace, în demersul ei politic și nu numai.

 

Care este ultimul rezultat al alegerilor locale

Până în momentul de față tot Nicușor Dan conduce detașat Primăria Capitalei, iar Firea rămâne tot pe locul 2. Aceștia sunt urmați de fostul președinte al țării  și edil al Capitalei, Traian Băsescu, potrivit BEC.
  • Nicușor Dan – 42,7%
  • Gabriela Firea – 37,9%
  • Traian Băsescu 11%
Etichete: