Redactia.ro
Home » Știri » Restricții de circulație în București. Mai mult străzi și bulevarde vor fi închise în weekend

Restricții de circulație în București. Mai mult străzi și bulevarde vor fi închise în weekend

Restricții de circulație în București

Restricții de circulație în București. Cei care locuiesc în Capitală vor trebui să-și lase mașinile acasă dacă vor să meargă în Piața Unirii, sau pe Bulevardul Libertății. Primăria Capitalei a anunțat că mai multe străzi și bulevard importante din București vor fi închise sâmbătă și duminică. În aceste zile vor avea loc mai multe evenimente cultural-sportive.

Restricții de circulație în București. Mai mult străzi și bulevarde vor fi închise în weekend

Restricții de circulație în București. Potrivit autorităților locale, în acest weekend, circulația în Capitală va fi restricționată pe mai multe străzi și bulevarde importante. Conform primăriei din București, sâmbătă și duminică vor avea loc mai multe evenimente cultural-sportive.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București Ilfov a anunțat că zeci de linii de autobuz vor fi deviate de la traseul obișnuit. În perioada 18.09.2021-19.09.2021, începând cu ora 09.00, traficul va fi restricționat pr Bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției și pe Bulevardul Libertății, între Calea 13 septembrie și Bulevarduul Națiunilor Unite. De asemenea, străzile vor fi închise și pe traseul Parcarea Bibliotecii Naționale, Bd, Mircea Vodă, Bd, Unirii, Piața Albă, Bd.Unirii cu întoarcerea înainte de Bd. I.C.Brătianu, Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, Parcarea Bibliotecii Naționale. Oamenii legii anunță că traficul din rondul de la Piața Alba Iulia și din Intersecția de la Șerban Vodă nu va fi afectat.

Sâmbătă, în intervalul orar 14.00-17.00, participanții se la eveniment se vor deplasa pe biciclete pe următorul traseu: bd. Constantin Prezan, Arcul de Triumf, șos. Kiseleff, Piața Victoriei, șos. Nicolae Titulescu, Pasaj Basarab, Splaiul Independenței, Pasaj Ciurel, șos. Virtuții, Splaiul Independenței, șos. Grozăvești, întoarcere la intrarea Grozăvești, șos. Grozăvești, pasaj Basarab, șos. Nicolae Titulescu, Piața Victoriei, Calea Victoriei, bd. Regina Elisabeta, bd. Schitu Măgureanu, pod Hașdeu, str. Hașdeu, Piața Arsenalului, Calea 13 Septembrie, intrare parcare B3 MNAC. Concursul se va desfășura numai pe banda I de circulație cu posibilitatea închiderii progresive a traficului rutier, sub supravegherea Brigăzii Rutiere. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov a schimbat traseul a 41 de linii de transport public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: