Redactia.ro
Home » Știri » Rețetă desert „Să fac spume dacă știu”. A devenit virală pe Tik-Tok

Rețetă desert „Să fac spume dacă știu”. A devenit virală pe Tik-Tok

Rețetă desert „Să fac spume dacă știu”. A devenit virală pe Tik-Tok

În ultima perioadă circulă pe internet o rețetă delicioasă cu un desert denumit mai neortodox. ”Să fac spume dacă știu” este cel mai în vogă desert de pe TikTok, iar gospodinele caută rețeta înnebunite să o încerce. 

Rețetă desert „Să fac spume dacă știu”

”Să fac spume dacă știu” este denumirea unui desert devenit celebru în ultima periadă pe Tik Tok. Toți internauți își doresc să știe cum se prepară această rețetă nemaiîntâlnită până acum. Chiar și celebra Jamila a vorbit despre desertul cunoscut acum de mii de oameni.

Rețetă desert „Să fac spume dacă știu”. Totul a plecat de la un tânăr care are un cont pe platforma care a înnbunit toată lumea. Acesta postează des videoclipuri cu mama lui care gătește tot felul de preparate. Femeia gătește des pentru familia sa. Zilele trecute, acesta a întrebat-o pe mama sa cum se numește prăjitura delicioasă pe care a preparat-o. Femeia i-a răspuns scurt și la obiect: ”Să fac spume dacă știu”.

Postarea respectivă a fost urmărită de mii de internauți, iar cei mai mulți dintre ei au dorit să-și prepare și ei acasă prăjitura respectivă, care a căpătat această denumire neortodoxă.

Cum se prepară desertul „Să fac spume dacă știu”

Îngredientele pentru prăjitura ”să fac spue dacă știu”:

  • 125 mg de unt
  • 1 litru de lapte
  • 200 grame de făină
  • 200 grame de zahăr
  • cacao
  • vanilie sau rom

Mod de preparare

Se pune laptele pe foc într-o ulcică suficient de mare, unde să încapă apoi și untul, împreună cu făina și zahărul. Atenție! Trebuie să amestecăm ușor până ce ingredientele s-au încorporat foarte bine, iar untul s-a topit. Continuăm să amestecăm cu telul ușor în compoziție până când aceasta începe să se lege, să se închege. Când a ajuns la textura pe care o dorim, destul de vâscoasă, o luăm de pe foc și împărțim compoziția în două cantități egale, scrie profinews.ro.

Rețetă desert „Să fac spume dacă știu”. Într-unul dintre vase adăugăm două-trei linguri de cacao și esența de rom, apoi încorporăm, iar în cealaltă punem esența de vanilie. Avem apoi nevoie de o tavă în care turnăm pe rând cele douăcompoziții. Prima va fi cea albă, avem grijă să se întindă pe fundul tăvii, după care venim cu cea de cacao, la fel, pe toată suprafața tăvii.

După ce am termint de turnat straturile respective, prăjitura se lasă să se răcească, apoi se pune la frigider. Rețeta ”să fac spume dacă știu” este gata! Înainte să o servim, se presară cacao deasupra sau se poate decora cu diferite fructe, după plac. La fel de bine se poate prepara și într-un pahar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: