Redactia.ro
Home » Sport » Robinho merge la închisoare! A primit 9 ani cu executare pentru viol

Robinho merge la închisoare! A primit 9 ani cu executare pentru viol

Robinho, acuzat de viol, 9 ani de închisoare

Fostul fotbalist Brazilian nu a scăpat de acuzația de viol. Curtea de Apel a menținut sentința pe care Robinho o primise încă din 2017.

Fostul jucător de la Real Madrid, AC Milan sau Manchester City a fost condamnat în anul 2017, la 9 ani cu executare pentru viol. Brazilianul a încercat să scape și a făcut apel, dar sentința nu s-a modificat. Pe 9 martie, Curtea de Apel din Milano a decis ca acesta să meargă la închisoare. Și la primul apel, în luna decembrie magistrații deciseseră aceeași pedeapsă. Fapta de care este acuzat fostul mare fotbalist s-a întâmplat în anul 2013 în Italia. Robinho mai are o singură cale de atac asupra deciziei. În cazul în care și la al treilea apel se va decide că este vinovat, sentința va deveni definitivă. Robinho este în acest moment în Brazilia, și asta pentru că potrivit legii constituția interzice extrădarea. Totuși în cazul unei sentințe definitive, fostul jucător ar putea fi extrădat dacă cele două țări ajung la un acord.

Ce s-a întâmplat în anul 2013

Pe 22 ianuarie 2013, fostul jucător de fotbal împreună cu alți 4 prieteni au drogat o tânără de 22 de ani și au violat-o într-un club din Milano. Fata avea cetățenie albaneză. Dintre cei patru prieteni care l-au însoțit pe fotbalist doar unul a fost identificat Ricardo Falco. Judecătorii au considerat de fiecare dată că a fost viol pentru că din imaginile surprinse pe camerele de luat vederi s-a constatat că femeia era inconștientă.

”Probele video demonstrează fără echivoc faptul că victima era în stare de inconștiență”, au transmis procurorii.

Nu a fost prima acuzație de viol pentru brazilian. În 2009 a fost implicat într-un caz asemănător, în Anglia. O tânără l-a denunțat pe fostul fotbalist susținând că a fost abuzată sexual într-un bar din Leeds. Poliția nu a putut discuta cu fotbalistul pentru că acesta a fugit imediat în Brazilia. Dosarul a fost clasat atunci din lipsă de probe.
Robinho are 100 de selecții în naționala Braziliei între 2003 și 2017. A marcat pentru Selecao de 28 de ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: