Redactia.ro
Home » Monden » Ruby vrea să se îngrașe. Câte kilograme are artista

Ruby vrea să se îngrașe. Câte kilograme are artista

GALERIE FOTO (3) Ruby vrea să se îngrașe

Ruby vrea să se îngrașe. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultimii ani a muncit mult pentru a ajunge o cântăreață cunoscută. În timp ce unele persoane încearcă să scape de kilogramele în plus, Ruby le-a spus fanilor că vrea să se îngrașe. De asemenea, bruneta a mărturisit câte kilograme în prezent.

Ruby vrea să se îngrașe. Câte kilograme are artista

Ruby vrea să se îngrașe. Încă de la începuturile sale în industria muzicii, Ruby a afișat un trup de invidiat. Kilogramele în plus nu au fost niciodată o problemă pentru artistă. Recent, bruneta le-a mărturisit fanilor săi că își dorește să se îngrașe, arătându-le câte kilograme are. Artista susține că a fost mereu slabă, dar acum i se pare că este mult prea slabă, motiv pentru care își dorește să mai ia câteva kilograme în plus. Ruby este o persoană scundă, iar cântarul i-a arătat în această dimineață că are 41 de kilograme. „Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg … 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!”, a spus Ruby, după ce s-a urcat pe cântar.

La 30 de ani, Ruby și-a schimbat implanurile mamare cu silicon. Artista a povestit că a trecut prin momente dificile prima oară când și-a făcut intervenția. În timpul unei emisiuni, Ruby a dezvăluit că a făcut o greșeală majoră când și-a pus prima dată silicoane. Artista nu a purtat bustiera, iar operația i s-a desfăcut. “În liceu se întâmplă să mai dai de răutăţi… Copil fiind, eu am pus la suflet şi am zis să mai renunţ la o parte din suflet ca să fiu în ton cu restul. Am făcut o prostie atunci, dar şi după, când am hotărât să îmi pun implanturi. A fost prostie după prostie. (…). Nu am purtat bustiera nici jumătate de oră; a doua zi după operaţie, am susţinut un concert şi era frig”, a declarat Ruby în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Ruby a trăit o copilărie de coșmar

Ana Claudia Grigore, pe numele său de scenă Ruby, a avut o copilărie grea. Pe când avea doar 3 ani, părinții solistei au plecat să muncească în Italia și au lăsat-o pe artistă în grija unei mătuși. Ulterior, părinții săi au divorțat, motiv pentru care amintirile din copilărie nu sunt tocmai plăcute pentru ea. Ruby s-a născut în Medgidia, a absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului și a Jurnalismului. Înainte de a se lansa în muzică a lucrat în presă, ca redactor al unei reviste. „Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat. „Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat. Alteori, eu eram în casă și vorbeam cu cineva și Claudia îmi zicea «E mama în casă, scoate-o afară». I-a fost greu”, a povestit străbunica lui Ruby.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: