Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat abia acum! Unde vor pleca în luna de miere Oana și Vlad Gherman și cine le va fi alături

S-a aflat abia acum! Unde vor pleca în luna de miere Oana și Vlad Gherman și cine le va fi alături

GALERIE FOTO (6)

La aproape un an de la cererea în căsătorie, într-un moment emoționant pe scena teatrului, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit ieri destinele într-o ceremonie civilă la Starea Civilă a Sectorului 6 din București. Cu familiile și prietenii apropiați alături, cei doi și-au sărbătorit dragostea într-un cadru intim și plin de emoție.

După o așteptare plină de nerăbdare, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit oficial soț și soție într-o ceremonie care a fost marcată de lacrimi de fericire și emoție. Cei doi au declarat că au fost copleșiți de sentimente în timpul cununiei civile și că au simțit căldura și susținerea celor dragi în fiecare moment.

Planuri pentru nuntă și luna de miere

La scurt timp după cununia lor civilă, Vlad și Oana au oferit primul interviu în exclusivitate pentru Playtech. Aceștia au dat din casă și au expus emoțiile pe care le-au avut în cadrul unei zile atât de importante pentru ei și pentru relația lor. Pregătirile continuă, întrucât au o nuntă mare de planificat. Dar asta nu înseamnă că nu își vor lua și o mică vacanță și că nu vor profita și de luna de miere, dar doar după ce vor face și nunta.

Nunta lor va avea loc la începutul lunii Iunie, iar luna de miere a fost programată pentru iarnă. Programul încărcat al celor doi, care includ filmări pentru serialul de la Antena 1 și spectacole de teatru, i-a determinat să amâne momentul special al lunii de miere pentru mai târziu.

„Din nefericire, nu o să fie nici măcar după nuntă. O să fie probabil abia la iarnă, pentru că avem foarte multă treabă, adică avem și serialul, avem spectacole de teatru, o să mai avem și alte proiecte care intră ulterior și atunci o să fie foarte greu să avem o pauză mare, astfel încât să zicem că ne deconectăm. Probabil că o să avem câteva weekenduri ca să putem să facem niște city break-uri, poate chiar și prin România să ne plimbăm, pentru că sunt locuri în care nu am ajuns încă. Deci, timp de relaxare o să existe, dar așa luna aia de miere pe care o așteptăm, fără doar și poate, o să vină abia la iarnă.”, a declarat actorul pentru sursa menționată anterior.

Oana Moșneagu a devenit Oana Gherman

Odată cu căsătoria, Oana Moșneagu a decis să își schimbe numele, atât în documente, cât și pentru public. De acum înainte, va fi cunoscută și sub numele de Oana Gherman, alături de soțul ei, Vlad Gherman. Această schimbare reflectă angajamentul lor față de unitate și familie. La ceremonia lor civilă au participat aproximativ 30 de persoane, incluzând familiile și prietenii apropiați. Această alegere de a ține evenimentul restrâns a creat un cadru intim și special pentru cei doi, unde au putut să împărtășească acest moment important cu cei mai apropiați oameni din viața lor.

„Într-adevăr, inițial, era vorba că vrem să facem un eveniment cât mai restrâns. După care ne-am gândit: hai să fie totuși și oamenii dragi nouă și am ales, până la urmă, să facem cununia doar cu familia, cu nașii, evident, și cu câțiva prieteni care nu sunt din grupul de actori. Ne-am gândit așa: dacă o să chemăm dintre actori, dintre colegii noștri și prietenii noștri din serial, clar o să se lase cu întrebarea: dar pe mine de ce nu m-ai chemat? Așa că am zis că mai bine îi chemăm pe prietenii care nu au nicio legătură cu actoria, ca să nu existe nicio supărare și lăsăm la nuntă să avem petrecerea aceea și distracția pe care de abia o așteptăm cu toții.”, a mai declarat Vlad Gherman.

Oana Moșneagu a strălucit într-o rochie fermecătoare, comandată special pentru această ocazie. Această alegere reflectă atenția și efortul depus pentru a face această zi cât mai memorabilă și specială. Vlad Gherman, la rândul său, a ales un costum elegant care să completeze frumusețea și eleganța evenimentului. Martorii lor la cununia civilă au fost prieteni apropiați, iar nașii lor spirituali au fost Anca Sigartău și soțul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: