Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Sălaj: De teama ursului, un bărbat a stat aproape toată noaptea într-un copac

Sălaj: De teama ursului, un bărbat a stat aproape toată noaptea într-un copac

De teama a ursului a stat toata noaptea intr-un copac

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Sălaj, a dat nas în nas cu ursul cu prin pădure, în timp ce căuta ciuperci. Animalul a început să-l fugărească pe bărbat, care de teama acestuia s-a urcat într-un copac, unde a stat aproape toată noaptea.

Sălaj: De teama ursului, un bărbat a stat aproape toată noaptea într-un copac

Bărbatul a stat pitit în copac până spre noaptea de miercuri spre joi. Fiul acestuia i-a observat absența îndelungată, și a alertat autoritățile după ce l-a sunat de mai multe ori și nu mai răspundea.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, polițiștii au primirt miercuri, un apel de la fiul bărbatului, din Jibou, vârstă de 67 de ani. Acesta i-a informat că tatăl său era plecat de acasă de la ora 12: 00, la cules de ciuperci şi nu a mai revenit. De la ora 18,00 l-a tot sunat, însă nu răspunde.

Cum a fost găsit de autorități bărbatul urcat în copac

Ei bine, în jurul orei 18:00, bărbatul de 67 de ani s-a urcat în copac, de teama ursului, a relatat chiar el oamenilor legii, odată ce l-au găsit. Mai exact, la ora 1:26 l-au indentificat în pădure.

“Sub coordonarea şefului Poliţiei Oraşului Jibou, s-au format echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, personal silvic şi voluntari care au efectuat scotociri în pădurea din zona localităţii Rona. Astfel, în data de 17 iunie, ora 01,26, bărbatul a fost identificat de către una dintre echipele de căutare, în pădure, în zona bazinelor de apă din localitatea Rona, urcat într-un copac. După ce a fost coborât, bărbatul a relatat echipelor de căutare faptul că, în timp ce căuta ciuperci, în jurul orei 18,00, a văzut un urs şi, de frică, s-a urcat într-un copac, unde a rămas până a auzit strigătele echipelor de căutare”, se arată în comunicatul menţionat.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, care a constatat că bărbatul nu a fost rănit în urma întâmplării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: