Redactia.ro
Home » Știri » Scandal la tribunal. Ce „as din mânecă” a scos Alin Oprea?

Scandal la tribunal. Ce „as din mânecă” a scos Alin Oprea?

Ce „as din mânecă” a scos Alin Oprea_

În urmă cu câteva zile a avut loc primul termen al procesului de divorț dintre fostul solist de la Talisman, Alin Oprea și Larisa. Despărțirea dintre cei doi s-ar fi produs la începutul acestui an. Larisa a fost cea care a dat cărțile pe față și a anunțat că relația dintre ei nu mai există. Totodată, Alin este pregătit să facă dezvăluiri incendiare la la proces. Despre ce este vorba?

Alin Oprea și Larisa, scandal la procesul de divorț

Alin Oprea și soția sa au avut vineri primul termen al procesului de divorț. Se pare că cei doi nu s-au înțeles la notar și sunt pregătiți să facă fiecare dezvăluiri incendiare despre relațiile extraconjugale. Alin Oprea vrea să vorbească în fața magistraților despre infidelitatea soției sale, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani și cu care are doi copii.

Totodată, Larisa este pregătită să vorbească despre presupura relația a lui Alin Oprea cu o altă femeie. În ultimii ani, Larisa locuia mai mult în Anglia, alături de cei doi copii ai săi, Melissa și Adrian. După ce a revenit la numele de fată pe Facebook, Larisa i-a mulțumit soțului ei pentru cei 22 de ani de căsnicie.

Alin Oprea face dezvăluiri incendiare

După ce s-a aflat că cei doi vor divorța, Larisa l-a acuzat pe Alin de infidelitate, susținând că are o iubită de foarte mult timp. Deranjat de afirmațiile soției lui, Alin nu s-a lăsat mai prejos și a dezvăluit că aceasta ar fi avut mai multe relații pe timpul căsniciei, cu mai mulți bărbați. Mai multe detalii le va oferi la procesul în care cei doi soți își vor împărți bunurile. “Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a spus Alin Oprea.

Mai mult, Alin Oprea și Tavi Colen s-ar fi certat din cauza Larisei. Acesta ar fi fost deranjat de atitudinea soției lui Alin Oprea. „Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, a fost dezvăluirea lui Tavi Colen pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: