Redactia.ro
Home » Știri » Scandal sexual cu un primar din România

Scandal sexual cu un primar din România

GALERIE FOTO (7) primar

Scandal uriaș cu conotație sexuală la Primăria Coțofenii din Față, județul Dolj. Primarul Constantin Cârciumaru este acuzat de hărțuire sexuală de o femeie, care-l acuză pe edil că i-ar fi făcut propuneri indecente pe rețelele sociale. Cârciumaru i-ar fi trimis acesteia în repetate rânduri mesaje deocheate.

Potrivit declaraţiilor mai multor cetăţeni ai comunei pe care o conduce – mai ales de parte feminină, de mai mulţi ani, primarul Constantin Cârciumaru hărţuieşte sexual femeile din subordine, dar şi pe cele care ajung la primărie ca să rezolve vreo problemă personală, încercând să obţină de la ele favoruri sexuale, făcându-le promisiuni fără acoperire şi avansuri peste limitele bunului simţ.

primar

Una dintre persoanele care a reclamat comportamentul indecent al primarului Constantin Cârciumaru este o doamnă din Coţofenii din Faţă, care spune că, pentru a obţine un certificat de care are nevoie, de la primăria comunei, a fost mereu amânată de primar şi, apoi, după ce soţul său a plecat la muncă în străinătate, a invitat-o insistent la întâlniri amoroase şi i-a făcut avansuri sexuale, pe care aceasta le-a refuzat. Avansurile indecente au fost făcute de primar, în mod repetat, nu numai prin telefon şi sms, ci şi pe contul de Facebook, prin Messenger, şi au fost depuse ca probe la dosar.

Victima a depus o plângere

„După ce am născut, a trebuit să fac actele pentru alocaţia copilului, fapt pentru care soţul meu a apelat la domnul Primar Cârciumaru Constantin, care i-a promis că ne va ajuta. Ne-a dus cu zăhărelul aproape un an de zile, timp în care soţul meu a plecat în Belgia, la muncă, în toamna anului 2018, timp în care domnul Primar Cârciumaru Constantin a început din nou să-mi scrie, invitându-mă la Primărie, de nenumărate ori, pentru motivul de a bea cafeaua împreună şi a ne cunoaşte mai bine.

Mesajele au devenit din ce în ce mai dese. Nu am dat curs acestor invitaţii şi o singură dată am fost, cu copilul, la Dispensarul Medical, situat lângă Primărie şi atunci am intrat, pentru prima dată, în Primărie, mergând la Biroul Resurse Umane, la doamna Mihaela Păuna, pentru a mă interesa de alocaţia copilului, care întârzia să vină. Imediat a apărut şi primarul Cârciumaru Constantin, a început să mângâie copilul şi m-a invitat la el în birou, dar am refuzat, având în vedere ceea ce îmi scria în mesajele de pe Facebook, care au continuat până la Sărbătorile de Iarnă.

Din respect şi ruşine faţă de soţul meu, care îl consideră prieten, am şters toate mesajele, sperând că, odată cu venirea acestuia acasă, va înceta această hărţuire. Tot de pe Facebook, am aflat, din postările publice ale consilierului local Nicolae Marian, despre faptul că primarul Cârciumaru Constantin a hărţuit sexual mai multe femei care au avut nevoie de diverse acte de la primărie, printre care şi o fată originară din Cluj şi căsătorită la noi, în comună.

Avansurile primarului au continuat şi s-au transformat în cuvinte indecente, insistenţe pentru a ne întâlni în oraş, invitaţii la Primărie – chipurile, că l-ar fi băgat pe soţul meu în Proiectul Comunitar, oferte de cartele telefonice, telefoane mobile, oferte de serviciu, oferte de vacanţe etc. Într-una din zile, m-a chemat la Primărie cu privire la acel Proiect. Am venit, împreună cu socrul meu. Pe mine m-a chemat în biroul lui şi a început să mă pipăie pe sâni şi să tragă de mine, ca să mă sărute… Am înregistrat tot.

Apoi, a venit după mine, de două ori, la serviciu, m-a luat cu maşina şi m-a dus în câmp, în spatele Serelor de la Beharca. Întrucât mă sunase în pauza de masă, am anunţat-o pe soţia domnului consilier Nicolae Marian, care ne-a urmărit şi m-a scăpat din ghearele acestui individ pe care nu-l pot numi Om şi Primar, ci un escroc cu probleme psihice în privinţa femeilor, care, în timpul orelor de program, se ocupă cu hărţuirea femeilor pe Facebook, şi nu cu interesele cetăţenilor”.

Cum se apără primarul

Dar, spune el, nu le-a atins niciodată pe femeile cu care a vorbit, scrie gds.ro. „Vă spun că în spatele acelui cont cu numele Petruţa Balla este, de fapt, un bărbat. Contul de facebook este al meu, dar mi-au spart parola şi nu este prima dată când se întâmplă asta. Ştiu că IP-ul de pe care s-au conectat la contul meu este din Oradea. Am mai făcut o glumă, o greşeală, unele sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată“, se apără Constantin Cârciumaru.

Constantin Cârciumaru se află la primul mandat de primar PSD al comunei Coţofenii din Faţă, din judeţul Dolj, localitate aflată la 18 km de Craiova, pe DE 70 Craiova-Timişoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: