Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare de atitudine. Ce le-a spus Dincă anchetatorilor?

Schimbare de atitudine. Ce le-a spus Dincă anchetatorilor?

Astăzi, în cea de-a 19-a zi a cercetărilor în cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dincă și-a schimbat tactica. Dacă în primele zile de după arest, inculpatul nu coopera deloc cu autoritățile, acum Dincă este foarte comunicativ.

Potrivit reporterului Antena 3, Dincă le-a povestit, din proprie inițiativă, mai multe lucruri autorităților. În timp ce aceștia răscoleau mai multe colțuri din curtea sa, Gheorghe Dincă le-ar fi povestit ce a făcut in Italia, dar și alte lucruri despre viața lui personală.

Inculpatul, din ce în ce mai comunicativ

Aparent, acesta este dispus să coopereze cu autoritățile și, de aceea, le indică diverse locuri din curtea sa. Momentan, acestea nu s-au dovedit, însă, relevante pentru anchetă. De altfel, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a mărturisit că Dincă îi manipulează pe anchetatori, indicându-le tot felul de locuri greșite.

„El este boierul anchetei. A pus anchetatorii în situații stânjenitoare. Are o bucurie lăuntrică, se crede un VIP. Este infernal ce face. Își bate joc. Stă pe scăunel și se uită cum caută ofițerii caută în gunoaie. Dă indicații după cum îi vine lui. Apoi vrea să mănânce, vrea apă, trebuie să i se tragă copertina să fie umbră”, a declarat Tonel Pop, pentru Antena 3.

Acesta susține, de fapt, că Gheorghe Dincă îi face pe anchetatori să piardă timpul, ducându-i pe piste false. Din fericire, mâine, specialiștii vor aduce la fața locului un scanner special, prin care se va putea vedea ce este îngropat în curtea inculpatului. Mai cu seamă în gropile betonate, care au atras atenția încă de la început.

Cumpănașu NU crede că Dincă e criminalul Alexandrei

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că nu crede că bărbatul de 66 de ani este criminalul nepoatei sale. Asta pentru că la ora în care Alexandra a sunat la 112 pentru ultima dată, el era în altă parte a orașului.  ”În acest moment nu se confirmă varianta lupului singuratic. Domnul Felix Banila a spus că rezultatele ADN încă nu se știu, mai mult decât atât, abia astăzi a început IML să lucreze probele din pădure. Din perspectiva DIICOT, Alexandra este vie și s-a greșit ințial, atunci când ministrul Justitiei a sunat să anunțe decesul.”, a menționat Cumpănașu.

 

Citește și Continuă perchezițiile la Caracal: „Dincă se crede un VIP”

Etichete: