Redactia.ro
Home » Monden » Se spunea că au rămas fără bani, însă copiii lor învață la cea mai prestigioasă școală. Cât plătesc aceștia anual

Se spunea că au rămas fără bani, însă copiii lor învață la cea mai prestigioasă școală. Cât plătesc aceștia anual

Se spunea că au rămas fără bani, însă copiii lor învață la cea mai prestigioasă școală. Cât plătesc aceștia anual

Au umblat multe zvonuri despre problemele financiare pe care Anca Serea și soțul ei le aveau, însă se pare că acestea sunt doar mituri, fiindcă trei dintre copiii lor învață la cea mai pestigioasă scoală din Capitală. 

Se spunea că au rămas fără bani, însă copiii lor învață la cea mai prestigioasă școală. Cât plătesc aceștia anual

Începând de anul trecut, au tot apărut zvonuri cum că Anca Serea ar avea probleme cu banii din cauza pandemiei și nu ar fi reușit să mai plătească taxa de școlarizare a copiilor ei. Acest lucru ar fi generat un conflict judecătoresc cu instituția educațională, unde soția lui Adi Sîna ar fi fost obligată să plătească o sumă uriașă de bani.

Se pare că toate aceste lucruri au fost doar niște zvonuri, căci prezentatoarea TV și soțul ei Adi Sîna și-au dus astăzi trei dintre cei șase copii la cea mai pestigioasă școală din Capitală. Fiind prima de școală, aceștia nu voiau să piardă cele mai importante momente din viața odraslelor lor.

”Astăzi este prima zi de școală, o zi încărcată de multe emoții, indiferent de vârstă. Fie că este vorba despre cei mici, care ajung să treacă pentru prima dată pragul școlii sau al grădiniței, fie despre cei mari care le sunt alături. Nu de puține ori se întâmplă ca noi adulții să tremurăm mai tare decât copiii, să ne temem de noile provocări care li se aștern și de modul în care le vor face față. În școală se formează obiceiuri bune, caractere, se acumulează cunoștințe și se formează multe prietenii. Dascalii sunt pentru copii călăuzitori în acest drum, alături de noi părinții și le mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă neîncetat. Astăzi suntem norocoși și fericiți că facem parte din minunata familie Olga Gudynn International School și le mulțumim pentru bucuriile zilei! Cu lacrimi în ochi, mă înclin cu respect și dragoste Omului Olga Gudynn! Vă doresc tuturor un an școlar cât mai bun, fără peripeții și multă sănătate, căci este mai bună decât toate!   #newschool #newcampus #newbeginnings 13 septembrie o zi cu noroc!”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Facebook.

Câți bani are de dat Anca Serea către școala copiilor ei

Anca Serea și Adi Sână plătesc pentru copiii lor o taxă de școlarizare de 3.000 de euro pe an pentru fiecare copil. Anca, titulara contractului, a plătit însă doar prima rată iar acum școala a dat-o în judecată și a câștigat.

Luni, 25 ianuarie 2021, la Judecătoria Cornetu, magistrații au decis ca Anca Serea trebuie să scoată bani din buzunar. Ea are 30 de zile la dispoziție pentru a plăti o restanță de 2136 euro, echivalentul a trei din cele 4 rate pe care le avea de plată pentru anul școlar 2017-2018. La această sumă se adaugă însă și penalizări de 0,2% pe zi, conform contractului, astfel încât suma totală de plată a ajuns la peste 3.500 euro, scrie wowbiz.ro.

Chiar dacă vestea a lovit-o din plin pe fosta prezentatoare, nu este primul proces pe care îl pierde în detrimentul instituției de învățământ. În toamna anului trecut, vedeta a primit o decizie asemănătoare din partea Judecătiriei Sectorului 4, doar că atunci magistrații au decis că aceasta are de plătit peste 3.600 euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: