Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a ajuns la Wimbledon. Imaginea incredibilă postată de jucătoarea noastră

Simona Halep a ajuns la Wimbledon. Imaginea incredibilă postată de jucătoarea noastră

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep a terminat-o cu vacanţă. După ce a fost eliminată de la Roland Garros, jucătoarea noastră s-a concentrat pe sezonul de iarbă.

Simona Halep s-a deplasat deja la Wimbledon. Numărul 8 WTA va particopa mai întâi la turneul de la Eastbourne, acolo unde a primit un wild card și se va afla printre jucătoarele de top care vor participa la ediția din acest an. Simona Halep a și postat două imagini pe rețelele de socializare, iar în una dintre ele apare în sala de fitness de la Wimbledon, alături de textul: „Hello, Wimbledon gym, nice to see you again” (Salut, Wimbledon, îmi pare bine să te revăd).

Citiţi şi:

Ion Ţiriac este noul preşedinte al Federaţiei de Tenis!

Simona Halep s-a retras anul trecut de la Eastbourne, din cauza unei inflamaţii a tendonului lui Ahile. Wimbledon este al treilea turneu de Grand Slam al anului și va începe pe 23 iunie. Cea mai bună performanță a Simonei la Wimbledon a avut loc în 2014, atunci când a ajuns în semifinale, când eliminat-o Eugenie Bouchard. Turneul de la Eastbourne, care se va disputa în intervalul 21-29 iunie, are premii record în 2019: 998.712 de dolari.

Simona Halep l-a felicitat pe Ion Ţiriac

Simona Halep l-a felicitat, între timp, pe Ion Ţiriac pentru succesul de la alegerile de la Federaţia Română de Tenis, unde a obţinut funcţia de preşedinte al forului. „Felicitări, Mister T, pentru funcția de Președinte al Federației Române de Tenis. Sper să realizați tot ce v-ați propus”, a scris Halep pe contul său de Instagram. „Mi-a trimis ‘veşnică pomenire’, pentru că nu ştia dacă trebuie să mă felicite sau să îmi taie gâtul”, a glumit Ion Țiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: