Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep are probleme cu fiscul! Totul se decide în instanță

Simona Halep are probleme cu fiscul! Totul se decide în instanță

simona halep, ANAF, executare

Simona Halep are probleme cu fiscul. Jucătoarea de tenis a contestat la Judecătoria Constanţa un titlu executoriu în luna februarie.

Pe data de 30 ianuarie pe numele Simonei Halep a fost deschis un dosar de executare silită. Campioana de la Wimbledon a luat imediat măsuri și a făcut contestație în luna februarie a acestui an, la executarea dispusă de ANAF. Pe rolul Judecătoriei Constanţa este înregistrat dosarul civil numărul 3.940, prin care Simona Halep contestă executarea silită. Deocamdată nu s-a stabilit un termen de judecată și nici nu se știe clar, care este obiectul executării silite. Se pare că ar fi vorba despre impozite neplătite la timp pentru bunurile imobile din Constanța. Nu este pentru prima dată când familia Halep are probleme de această natură. În 2018, tatăl sportivei, Stere Halep a fost executat silit de Fisc. Firma sa a înregistrat datorii la stat.

Cât a câștigat Simona Halep din tenis

Tenismena, numărul 2 în clasamentul WTA a adunat o avere impresionantă din tenis. Constănțeanca a strâns peste 30 de milioane de dolari, cei mai mulți bani fiind investiți în imobiliare. Doar în anul 2019 a câștigat 6.962.442 de dolari, doar din sport.

Românca uitată de cei de la Tennis Channel

Tennis Channel a alcătuit un top al celor mai bune jucătoare de tenis din istorie. Halep nu se regăsește însă, printre primele 10 sportive, chiar dacă este pe locul 2 mondial și a fost lider WTA. Cap de listă este americanca Serena Williams, care are în palmares 23 de titluri de Grand Slam, doar la simplu. Aceasta este urmată de Martina Navratilova, Steffi, Chris Evert, Billie Jean King, Margaret Court, Monica Seles, Venus Williams, Justine Henin și Maria Sharapova. Până acum campioana noastră și-a trecut în cont două titluri de Grand Slam. A fost câștigătoare la Roland Garros în 2018, și la Wimbledon în 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: