Redactia.ro

Simona Halep, sexy şi aproape dezbrăcată la Snagov

Simona Halep încearcă să-şi revină din punct de vedere psihic după ce a fost eliminată în sferturi la Roland Garros.

Simona Halep a revenit în Romania, unde petrece câteva zile de relaxare. De asemenea, jucătoarea noastră s-a ocupat de organizarea unui turneu demonstrativ de tenis, ce are loc la Cluj în acest weekend.

Simona Halep a sosit la Cluj, vineri dimineaţă, unde a avut parte de o primire specială înaintea evenimentului demonstrativ Sports Festival, transmis în direct de Digi Sport 1 sâmbătă seară. Simona Halep, Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini promit să facă spectacol în cele trei meciuri demonstrative programate la Cluj.

Simona Halep s-a plimbat cu ski jet-ul la Snagov

Simona Halep a încercat să se deconecteze, până la acest eveniment. Simona a dat o fugă la Snagov, unde a făcut plajă pe o barcă privată, după care s-a plimbat cu ski-jetul pe lac. Numărul 8 WTA a apărut sumar îmbrăcată, într-o barcă, pe valurile lacului de la Snagov.

Citiţi şi:

Probleme de sănătate pentru SIMONA HALEP. S-a retras de la Stuttgart! Anunț de ULTIMĂ ORĂ

Simona Halep a avut parte de câteva zile de relaxare până la revenirea la antrenamente. Fostul lider mondial a lăsat racheta de tenis şi a încercat alte sporturi. Sportiva din Constanţa s-a plimbat pe lacul Snagov cu o barcă privată, a făcut plajă şi s-a dat cu ski-jet-ul. Distracţia departe de tenis nu a durat mult. Darren Cahill a ajuns în România, iar Simona Halep s-a pregătit alături de fostul şi actualul antrenor, Darren Cahill şi Daniel Dobre.

 

Simona Halep, meci demonstrativ la Cluj

Darren Cahill a sosit zilele trecute la București, pentru a da curs invitației de a participa la Sports Festival, de la Cluj. Australianul și-a petrecut majoritatea timpului alături de Simona Halep, la Stejarii Country Club. Meciul demonstrativ de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchova va avea loc sâmbătă, la BT Arena.