Redactia.ro
Home » Sport » Sorana Cârstea, blocată de COVID – 19

Sorana Cârstea, blocată de COVID – 19

Sorana Cîrstea, a rămas fara haine, Australian Open

Sorana Cîrstea trece printr-o situație neplăcută. Jucătoarea de tenis este blocată într-un hotel în Cehia de 24 de ore. Motivul. Rezultatul testului pentru coronavirus întârzie să apară.

Sorana Cîrstea va juca spătămâna viitoare la turneul de la Ostrava. Românca, locul 88 în clasamentul WTA a ajuns deja în Cehia, dar nu poate merge să se antreneze. Este obligată să aștepte rezultatul testului pentru coronavirus, care însă a întârziat mai mult decât ar fi trebuit. În aceste condiții Sorana Cîrstea a decis să scrie un mesaj pe contul de socializare, pentru a cere explicații

„De peste 25 de ore stau în cameră și aștept rezultatul testului COVID-19. Îmi puteți spune, vă rog, ce se întâmplă? Aparent, nimeni nu știe nimic, indiferent pe cine aș întreba. Mulțumesc!”, a scris Cîrstea, pe Twitter.

Organizatorii turneului din Cehia i-au raspuns imediat, din care însă nu se înțelege mare lucru.

„Bună, Sorana. Le voi transmite colegilor mei problema ta. Cineva te va contacta și îți va oferi informații relevante. Ne pare rău pentru pentru neplăceri”, a fost mesajul.

Sorana Cîrstea, două teste în 12 ore

Jucătoarea de tenis făcuse un test și la plecarea din țară. Rezultatul a fost unul negativ, doar așa putând pleca pentru a juca la turneul din Cehia. Sorana Cîrstea a mai scris pe contul său că este puțin deranjată de faptul că în decurs de 12 ore a fost obligată să facă două teste.

Sorana Cîrstea a participat și la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, dar a fost eliminată în primul tur. Sportiva noastră a fost învinsă de favorita numărul 14, Elena Rybakina. Meciul a durat de o oră și 5 minute, iar victoria a fost categorică, scor 6-0, 6-3. Sorana a primit 10 puncte WTA și un cec în valoare de 60.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: