Redactia.ro
Home » Știri » Legătura neștiută dintre Alexandra Măceșanu și Ștefan Bănică Jr

Legătura neștiută dintre Alexandra Măceșanu și Ștefan Bănică Jr

GALERIE FOTO (3) Ștefan Bănică Jr., alături de Alexandra Măceșanu

Legătura neștiută dintre Alexandra Măceșanu și Ștefan Bănică Jr. Victima lui Gheorghe Dincă apare într-o imagine alături de Ștefan Bănică Jr.

Legătura neștiută dintre Alexandra Măceșanu și Ștefan Bănică Jr

În anul 2016, Alexandra Măceșanu se afla la un hotel din Alba Iulia, unde se afla cu colegii ei din trupa de dansuri populare din care făcea parte.

Pe vremea aceea, Alexandra avea doar 12 ani. Fata s-a fotografiat cu Ștefan bănică Jr. Cântărețul susținea un concert în Alba Iulia.

Cei din echipa de dansuri i-au spus cântărețului că Alexandra este o fană înfocată. Motiv pentru care artistul a acceptat să facă o poză cu Alexandra.

Imaginea a fost publicată în urmă cu câteva zile de către prietenii Alexandrei pe conturile de Facebook. Aceștia și-au exprimat regretele după ce s-a confirmat moartea tinerei de 15 ani.

Stefan Banica, mesaj emotionant, dupa ce a vazut poza cu el si Alexandra

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!, a scris cantaretul pe contul de Instagram.

Dispariția Alexandrei, o enigmă întunecată

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019, după ce a luat la ocazie o mașină condusă de Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal.

Tânăra a reușit să sune la 112 după o zi de la dispariție, însă acțiunea întreprinsă de către autorități a fost destul de înceată.

După 19 ore de căutări, poliția a reusit să găsească locul și suspectul în cazul răpirii Alexandrei, însă tânăra nu a fost găsită.

După două zile de audieri, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra și pe Luiza Melencu, fata dispărută cu trei luni înaintea Alexandrei.

Fata de 15 ani a fost sechestrată, bătută și violată mai apoi ucisă.

În curtea suspectului au gosy găsite fragmente de oase și dinți, iar în urma rezultatelor probelor ADN s-a afirmat faptul că acestea îi aparțin Alexandrei.

Cazul de Caracal a devenit subiect principal de mai bine de două săptămâni în toată țara. Publicul este revoltat după ce s-a aflat că fata putea fi salvată dacă autoritățile interveneau mai repede.

În urma acestui caz teribil, mai multe personalități de la instituții cheie precum STS sau Poliția Română, și-au dat demisia.

Citește și:Gheorghe Dincă, tratat „regeşte” în arest. Are TV în celulă şi ştie tot ce se vorbeşte despre cazul Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: