Redactia.ro
Home » Știri » Subiecte BAC la Istorie. Ce a picat în 2020 la Bacalaureat

Subiecte BAC la Istorie. Ce a picat în 2020 la Bacalaureat

GALERIE FOTO (3) Teste de antrenament BAC

Examenul de bacalaureat a început, iar elevii de clasa a XII-a susțin în aceste zile cel mai important test din viața lor. Sesiunea de toamnă a bacalaureatului a început luni, cu proba la limba și literatura română, iar miercuri, elevii susțin proba obligatorie a profilului.

Elevii de clasa a XII-a dau examenul de bac la istorie

Miercuri, absolvenții de clasa a XII-a susțin proba obligatorie a profilului. Este vorba despre proba la matematică, pentru cei care au terminat un profil real, iar pentru cei de la profilul uman este vorba despre examenul la istorie.

Subiectele de la examen apar, de obicei, în jurul orei 10:00, când putem afla ce a picat cele două probe obligatorii.

După aceasta probă, elevii mai au de dat examenul la o materie la alegere din cele studiate, diferențiat pentru cele două secțiuni, uman și real.

Apoi, va avea loc echivalarea competențelor lingvistice și digitale.

Ce subiecte au picat la BAC la Istorie

„Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie. În acest sens, comisiile de bacalaureat din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență la probele de profil din cadrul examenului național de bacalaureat (2020), potrivit metodologiei specifice”, arată un comunicat al Ministerului Educației.

Primele rezultate de la examenul de bacalaureat vor fi afișate pe 2 septembrie, iar tot atunci pot fi depuse și contestații.

„Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00. La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD)”, a transmis MEC.

Subiecte istorie Sursa: Pro TV
Subiecte istorie Sursa: Pro TV
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: