Redactia.ro
Home » Știri » Survivor 2021. Când este programată finala emisiunii de pe Kanal D

Survivor 2021. Când este programată finala emisiunii de pe Kanal D

Cine a creat Survivor

Emisiunea „Survivor România” a început iarăși și de această dată este o surpriză foarte mare, care vine mai ales de la prezentatorul emisiunii. Deși abia a început emisiunea, fanii sunt foarte doritori să știe când va avea loc mare finală.

Când are loc mare finală de la „Survivor România”

Show-ul abia a început, dar fanii deja se întreabă când va avea loc marea finală. Este sezonul al doilea, după ce primul sezon a fost câștigat de cântăreața Elena Ionescu.

Filmările au loc în Republica Dominicană, iar dacă ținem cont de cât au durat filmările pentru primul sezon, ne putem da seama că aceastea au durat cam patru-cinci luni. Așadar, sezonul 2 de la „Survivor România” va avea marea finală în luna mai a anului 2021.

O surpriză a acestui sezon este că a fopst schimbat prezentatorul. După ce a fost prezentat de Dan Cruceru, în acest an „Survivor România” va fi moderat de Daniel Pavel. După o carieră în marina comercială, el a ales televiziunea și radioul.

„Pentru mine, „Survivor România” reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Fanii emisiunii pot privi show-ul în fiecare zi, de joi până duminică:  miercurea și joia de la ora 22:00; vineri, sâmbătă și duminică de la ora 20:00.

Cine sunt participanții de la Survivor România

Echipa Faimoșilor

Costi Ioniță

Cătălin Moroșanu

Cosmin Stanciu

Alexandra Stan

Amna

Roxana Nemeș

Culiță Sterp

Zannidache

Elena Marin

Jador

Majda

Simona Hapciuc.

Echipa Războinicilor

Marilena Cuciurean

Giorgiana-Elena Lupu

Roxana Georgiana Ghiță

Maria Hîngu

Melina Dumitru

Andreea Moșneagu

Alin Sălăjean

Albert Oprea

Sorin Pușcașu

Lucian Barbu

Mariano Starlin Belen Medina

Musty Camara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: