Redactia.ro
Home » Știri » Tot mai multe cadre medicale sunt răpuse de coronavirus

Tot mai multe cadre medicale sunt răpuse de coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a publicat numărul cadrelor medicale care au murit în urma infectării cu noul coronavirus. 33 de cadre medicale și-au pierdut viața în încercarea de a salva pacienții infectați, în spitalele din România.

 

Numărul infectărilor din spitale este în creștere

 

Numărul cadrelor medicale (medici, asistenți medicali, ambulanțieri și infirmieri)  infectate cu noul coronavirus a urcat la 3847, p ână la data de 27 octombrie 2020. Grupul de Comunicare Strategică a informat că în urma ultimelor raportări, 33 de cadre medicale și-au pierdut viața în lupta cu virusul.

Mai mult, luni, pe 26 octombrie, a fost anunțat decesul un cadru medical din județul Olt. O asistentă care lucra pe secția de boli interne a Spitalului Balș din județul Olt a fost răpusă de Covid-19, la doar 47 de ani. Activitatea secției a fost suspendată timp de 7 zile, alți șase colegi ai femeii fiind depistați pozitiv.

Șefa Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Fetești a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Medicul Mioara Neagu avea 48 de ani a murit în urma infectării cu noul coronavirus, la Spitalul Colentina din Bucureşti. Șefa UPU Fetești nu avea comorbidități și a primit și tratament cu Remdesivir și Tocilizumab.

 

Record de decese în urma infectării cu COVID-19

 

 

Crește constant numărul morților din cauza COVID-19, România înregistrând astăzi un nou record. Astăzi, 104 români au murit din cauza noului virus, cel mai mare număr de la începutul pandemiei până acum.

La terapie intensivă sunt internați 824 de pacienți COVID. În ultimele 24 de ore au fost raportate 4.274 de cazuri noi de COVID-19 dintr-un total de 28.876 de teste efectuate. Până astăzi, în România, au fost confirmate 217.216 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Până astăzi, 6.574 de persoane diagnosticate cu SARS-COV-2  au decedat.

Mai mult, 155. 630 de pacienți infectați cu noul coronavirus au fost declarați vindecați

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: