Redactia.ro
Home » Sport » Un fotbalist a murit în război

Un fotbalist a murit în război

fotbalist mort, Armenia, razboi

Războiul dintre Armenia și Azerbaidjan a făcut deja sute de victime. Mai mulți fotbaliști armeni au decis să se înroleze pentru a lupta. Din păcate, o veste tragică s-a aflat azi. Liparit Dashtoyan, în vârstă de doar 22 de ani a fost ucis luni.

Liparit Dashtoyan este primul sportiv care a decedat pe frontul din Nagorno Karabakh. Liparit Dashtoyan în vârstă de doar 22 de ani a decis să lase fotbalul și să se înroleze. Acesta a evoluat la Alashkter2, între anii 2014 şi 2019.

„Dashtoyan a intrat pe lista eroilor care şi-au dat viaţa pentru ţară. Odihneşte-te în pace, soldat”, este comunicatul oficial.

Liparit Dashtoyan, fostul jucător de la Alashkter2 a fost ucis luni, pe 5 octombrie.

Căpitanul naționalei Armeniei s-a înrolat

Căpitanul naționalei Armeniei a decis și el să lupte pentru țara sa. La 28 de ani, Varazdot Haroyan a hotărât să nu semneze contractul cu grecii de la Larrisa, pentru a lupta. Guvernul de la Erevan a făcut apel rugându-i pe toți bărbații cu vârstă până în 40 de ani, să lupte pentru ţara lor. Varazdot Haroyan a jucat în ultimii trei ani în Rusia, în prima ligă la Ural. A condus naționala Armeniei în 51 de meciuri și a marcat două goluri. Mai mulți fotbaliști și antrenori sunt decisi să părăsească cât mai repede Armenia.

„Am câţiva jucători care după antrenamente se duc şi distribuie mâncare, dar apoi pot lua o armă în mână ca să meragă în tranşee”, a povestit pentru Antena 3 Sport, antrenorul celor de la FC Ararat, spaniolul David Campana.

Războiul dintre Azerbaidjan și Armenia în enclava Nagorno Karabakh a făcut sute de victime, iar lucrurile ar putea fi și mai grave în cazul în care Turcia va interveni în acest conflict.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: