Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Un spital din Texas a recunoscut că a mințit oamenii în legătură cu vaccinarea: „A primit doza după”

Incredibil! Un spital din Texas a recunoscut că a mințit oamenii în legătură cu vaccinarea: „A primit doza după”

Un spital din Texas a recunoscut că a mințit oamenii

Un spital din Texas a recunoscut că a mințit oamenii în legătură cu vaccinarea. Un scandal de proporții a izbucnit la un spital din Texas, Statele Unite ale Americii. Acesta este acuzat că a mințit oamenii, după ce săptămâna trecută un asistent medical nu ar fi fost vaccinat în direct, așa cum a spus conducerea unității spitalicești.

Incredibil! Un spital din Texas a recunoscut că a mințit oamenii în legătură cu vaccinarea: „A primit doza după”

Un spital din Texas a recunoscut că a mințit oamenii. Un eveniment șocant a avut loc într-un spital din Texas, SUA. Unitatea medicală este acuzată că a mințit publicul în legătură cu vaccinea împotriva coronavirusului. Săptămâna trecută, echipele de filmare din Texas au fost chemate la Centrul Medical Universitar din El Paso pentru a surprinde momentul în care cinci asistenți medicali aflați pe lista celor vaccinați în prima linie. Momentul în care paramedicul Ricardo Martinez apare în timp ce este vaccinar a stârnit mii de reacții negative în mediul online, unii dintre utilizatori acuzându-i pe medici că seringa era goală și pistonul era deja împins la maximum. „Este clar că seringa era goală, pistonul era deja în jos. Unde este serul? Nu suntem păcăliți așa ușor!”, a spus o persoană, în timp ce un alt utilizator a fost de părere că „Cel care face vaccinul nici nu a împins seringa”.

La scurt timp, Centrul Medical Universitar din El Paso a reacționat într-o declarație de presă, susținând că paramedicul nu a fost, de fapt, vaccinat în timpul momentului transmis live, ci după. „Vrem să eliminăm orice îndoială ridicată asupra faptului că asistentul nu a fost vaccinat. Aveți încredere în procesul de vaccinare”, a transmis spitalul, într-o declarație de presă.Mai mult, paramedicul vaccinat împotriva coronavirusului a declarat că se simte mult mai în sigurnață după ce a acceptat să facă vaccinul.„Acum simt că îmi pot face munca mai ușor”, a declarat paramedicul.

O asistentă a leșinat după ce a făcut vaccinul anti-COVID19

În urmă cu puțin timp, o asistentă medicală la CHI Memorial Hospital din Chattanooga, Statele Unite ale Americii a șocat pe toată lumea, după ce a leșinat la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Tifanny Dover a leșinat în timp ce vorbea cu reporterii. Acesteia i-a fost administrat vaccinul Pfizer, BioNTech. „În timpul livestreamului nostru, una dintre asistente care stătea de vorbă cu noi despre vaccin a început să aibă semne de amețeală și a leșinat. Din fericire un doctor era acolo și a prins-o”, au declarat surse din cadrul unității medicale.

În urmă cu câteva zile, a fost descoperită o nouă tulpină, iar multă lume s-a întrebat dacă nu cumva vaccinul scos pe piață anti-COVID19, nu va fi mai fi eficient. Experții Uniunii Europene sunt de părere că vaccinurile deja existente împotriva coronavirusului sunt eficiente și împotriva noii tulpini cu răspândire rapidă identificată în Marea Britanie. „Conform a ceea ce știm până acum, vaccinul este aficient și asupra noii tulpini și rămâne la fel de eficient”, a declarat Jens Spahn, ministrul Germaniei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: