Redactia.ro
Home » Știri » Un urs s-a închis singur într-o mașină. Cum a reușit isprava

Un urs s-a închis singur într-o mașină. Cum a reușit isprava

Un urs s-a închis singur într-o mașină

Incident amuzant în California. Un urs s-a închis într-o mașină. Deși persoanele din Statele Unite ale Americii și Canada sunt obișnuiți să vadă urși furișându-se în casele lor sau mașini, această întâmplare între orice imaginație.

Un urs s-a închis singur într-o mașină. Cum a reușit isprava

O filmare din South Lake Tahoe, California a făcut senzații pe Internet. Lângă una dintre case, un urs brun apărut parcă de nicăieri lângă un camion. Curios, acesta s-a chinuit să deschidă usa mașinii, iar până la urmă s-a urcat în ea. Ei bine, aici vine partea amuzantă. După ce s-a urcat în mașină, ușa s-a închis imediat, animalul rămânând blocat în camion. Deși martorul care a filmat întreaga acțiune a început să claxoneze pentru a alunga ursul, acesta nu s-a sinchisit să aibă vreo problemă.

Astfel, bărbatul a mers până la ușa casei pentru a-l anunța pe proprietarul mașinii că în autoturismul lui s-a închis un urs brun. Din filmare se poate observa că acesta nu a avut o reacție șocantă, ba din contră, a mers direct la mașină și i-a deschis ușa ursului pentru a putea ieși. Văzând că nu are cale de scăpare, puiul de urs a luat-o la fugă spre pădure. Filmulețul a ajuns viral pe TikTok, unde toți urmăritorii au fost impresionați de gestul ursului.

Un șofer a găsit un urs închis în mașina sa

În urmă cu doi, un eveniment asemănător celui de mai sus a speriat un șofer din Coloradă. Bărbatul se afla la margine unei păduri când a lăsat portiera mașinii întredeschisă. Se pare că acest gest a stârnit curiozitate unui urs, aflat probabil în trecere. Acesta a încercat să deschidă ușa de tot și a început să verifice vehiculul, dar a rămas blocat acolo, și a intrat în panică.

Speriat, ursul a încercând să găsească o cale de ieșire, a zgâria tapițeria din interior. Speriat la rândul său că cineva se află în mașina sa, proprietarul a sunat imediat la poliție. La scurt timp, au ajuns și autoritățile care au legat portiera cu o sfoară, și adăpostiți în autospecială, au eliberat ursul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: