Redactia.ro
Home » Știri » Unde l-a prins coronavirusul pe Ion Țiriac. Miliardarul e disperat!

Unde l-a prins coronavirusul pe Ion Țiriac. Miliardarul e disperat!

ion țiriac

Țările și-au închis frontierele ca măsură de precauție împotriva pandemiei de COVID-19. S-au luat măsuri din ce în ce mai drastice în încercarea opririi transmiterii, iar una dintre acestea a fost închiderea aeroporturilor și suspendarea zborurilor.

Din această cauză, miliardarul Ion Ţiriac ar fi rămas blocat în Africa, spun apropiații săi. Al doilea cel mai bogat român se afla la vânătoare în Namibia, dar din cauza pandemiei nu se poate întoarce acasă.

„Domnul Ţiriac ajunge de regulă în Africa la vânătoare. E de vreo săptămână şi ceva împreună cu nişte parteneri de afaceri.  Eu bănuiesc că este la vânătoare. Problema domnului Ţiriac este că aeroportul din Namibia este închis din cauza coronavirusului”, a precizat Victor Ciutacu la România TV.

Familia Țiriac se implică în lupta împotriva coronavirusului

Una dintre cele mai bogate familii din România a decis să se implice pentru a ajuta medicii să ducă până la capăt lupta împotriva COVID-19. Ion Țiriac și Ion Ion Țiriac au avut un mesaj clar pentru autoritățile din România și și-au arătat sprijinul.

Dr. Arafat, Dr. Streinu Cercel, Dr. Rafila. În voi avem încredere deplină. Vă mulțumim și suntem aici alături de voi”, a scris Ion Ion Țiriac pe contul său de Instagram. Mai mult, fiul fostului jucător de tenis a mai făcut un anunț important. „Ca de fiecare dată, Fundația Țiriac a anunțat autoritățile disponibilitatea sa de a ajuta cu orice este nevoie în această perioadă pentru a stopa acest virus și a trata compatrioții noștri”, iar acesta a adăugat și hastagg-ul: #impreunasuntemdeneoprit.

Ion Țiriac Jr. s-a gândit să vină și în ajutorul a 40.000 de oameni cu vârsta de peste 65 de ani, punând la bătaie suma de 2.400.000 de euro, bani care vor fi cheltuiți pentru alimente, dar și alte produse indispensabile oamenilor în această perioadă.

Fundația Ion Țiriac a făcut donații și în afara țării. „Am început să ajutăm de circa 3 săptămâni în Spania. Ce am făcut în Spania, acum replicăm în România, la noi în țară, la o dimensiune mult mai mare. În Spania, ne-am ocupat doar de orașul Madrid. Aici, încercăm să fim peste tot.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: