Redactia.ro
Home » Știri » Unde va fi înmormântată Cornelia Catanga! Aurel Pădureanu a făcut anunțul

Unde va fi înmormântată Cornelia Catanga! Aurel Pădureanu a făcut anunțul

Unde va fi înmormântată Cornelia Catanga! Aurel Pădureanu a făcut anunțul

Aurel Pădureanu a anunțat că soția sa, Cornelia Catanga va fi înmormântată în scurt timp. Anunțul despre locul unde își va dormi artista somnul de veci a fost făcut în urmă cu puțin timp de cunoscutul lăutar. 

Unde va fi înmormântată Cornelia Catanga

Cornelia Catanga, cunoscuta interpretă de muzică lăutărească a murit în această dimineață, la vârsta de 63 de ani. Artista a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară, iar vestea tristă a șocat pe toată lumea, fanii ei fiind acum îndurerați total.

Aurel Pădureanu a declarat unde va dormi artista somnul de veci și când va avea loc înmormântarea. Aceasta se va odihni la Cimitirul Ghencea 1, unde există un loc de veci al familiei. Nu se știe data exact data în care va avea loc ceremonia de înmormâmtare, cu atât mai mult cât Cornelia Catanga a fost depistată ca fiind infectată cu noul coronavirus pe perioada în care a fost internată în spital.

”O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi o vom îngropa”, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru playtech.ro, fiind vizibil îndurerat de pierderea suferită.

Aurel Pădureanu nu are destui bani pentru a o îngropa pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, susține că familia dispune de banii necesari pentru toate formalitățile de înhumare ale regretatei artiste, însă se află în pericol de evacuare din casa în care locuia de ani buni alături de soția și fiul său, după ce au fost executați silit de către creditori pentru neplata ratelor contractată în urmă cu mai mulți ani, cu scopul de a-și renova vila pe care o aveau în Chitila.

Aurel și Alexandru Pădureanu îi cer ajutorul lui Gigi Becali, în speranța că milionarul se va îndura de ei și le va da o cameră unde să își mai ducă zilele până la remedierea situației, având în vedere că sunt pe cale să rămână pe drumuri.

”Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, a mai dezvăluit fostul soț al Corneliei Catanga.

Fiul Corneliei Catanga, Alexandru, plânge fără oprire și spune că nimic în viața lui și al tată lui său nu va mai fi la fel după moartea marii artiste.

”Măicuța mea, unde ești? Fără tine nu pot trăi!!! Mă duc s-o iau de la spital, s-o iau de la nenorociții ăia care mi-au lăsat mama să moară!!! Acum o duc la groapă pe măicuța mea, ea era totul pentru mine”, a declarat Alexandru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: