Redactia.ro
Home » Știri » Valentin Gvinda refuză postul de șef al TAROM

Valentin Gvinda refuză postul de șef al TAROM

Valentin Gvinda refuză postul de șef al TAROM

Valentin Gvinda refuză postul de șef Tarom. Compania aeriană TAROM nu are nicio conducere în momentul de față, la o săptămână distanță de la demiterea Mădălinei Mezei din funcția de director general. Valentin Gvinda, a fost desemnat să ocupe postul de director.

Valentin Gvinda refuză postul de șef al TAROM

Pilotul Valentin Gvinda a fost desemnat să ocupe postul de director al companiei aeriene TAROM, după ce Mădălina Mezei a fost demisă în urmă cu o săptămână. Anul trecut, Tarom a înregistrat o pierdere de aproape de 183 de milioane de lei.

Mădălina Mezei a fost demisă din funcția de director general al companiei aeriene Tarom, ulterior pilotul Gvinda fiind desemnat director intermiar de către Administrație. Însă, pilotul a anunțat că refuză oferta.

Mezei a acuzat că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol mai multe avioane în ziua moțiunii de cenzură, pentru ca unii parlamentarii să nu ajungă la București pentru votul din Parlament.

DNA a demarat o anchetă

Procurorii DNA au demarat o anchetă în acest caz, iar Mezei va fi audiată astăzi.

Singura declaraţie e că sunt ferm convinsă că adevărul va ieşi la iveală. Mă duc şi spun adevărul”, a spus aceasta.

Mezei a fost chemată la audieri luni, la ora 10.00, în calitate de martor, într-un dosar de abuz în serviciu. Audierea vine după ce fostul director TAROM a anunțat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din fruntea companiei şi a adăugat că îi va face plângere penală.

Ulterior, Răzvan Cuc a negat acuzațiile. Ministrul Transporturilor a admis însă că a cerut lista palamentarilor care zburau cu avioanele companiei aeriene, dar a susținut că a făcut acest lucru pentru a se convinge că aceștia sunt în regulă.

Răzvan Cuc i-a reproșat Mădălinei Mezei incompetența, incapacitatea și legăturile cu unele grupuri de interese, precum și faptul că și-ar fi avantajat membrii familiei care lucrează în companie.

Citeste si:Detaliul inedit descoperit la deshumarea Elenei Ceaușescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: