Redactia.ro
Home » Știri » Vești triste despre Mihai Constantinescu

Vești triste despre Mihai Constantinescu

Vești triste despre Mihai Constantinescu

De aproape trei luni Mihai Constantinescu se află pe un pat de spital. Artistul a ajuns în această stare gravă din care pare că nu-și va mai reveni, din cauza unui infarct. Apropiații și rudele spun că și-au pierdut orice speranță.

Soția lui Mihai Constantinescu nu s-a dezlipit nicio secundă de artist, dar toate eforturile par a fi în zadar. Cu toții speră, însă într-o minune.

„La un moment dat, medicii au decis să-i fie administrată și mâncare fluidă – ceea ce înseamnă supe, fructe și carne, toate pasate -, printr-un tub, direct în stomac”, au spus surse din preajma familiei, potrivit Cancan.

Potrivit sursei Mihai Constantinescu nu a făcut niciun progres decând se află în spital.

”Mihai Constantinescu nu a mișcat niciun deget”

„Le mulțumesc tuturor celor care au grijă de el și oamenilor care îl iubesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el va fi învingător. Pentru Mihai, am toată puterea din lume. Cu gândul că el va fi bine, Dumnezeu îmi dă putere. (…) Mihai este stabil și este un luptător, așa cum a fost dintodeauna.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și al îngerilor din spital, va ieși învingător și de data aceasta. Ce pot să mă rog? Doar ca Mihai Constantinescu să se facă bine. (…) Mihai nu poate fi vizitat. La terapie intensivă nu poate intra nimeni, doar familia. (…) Dacă pot oamenii, când au timp, să se roage pentru Mihai”,a spus Simona Secrier, soția artistului, recent.

Citește și: Cazul Caracal. Ce a apărut vineri dimineaţă la casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii au rămas uluiţi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: