Redactia.ro
Home » TV » Vezi Live Stream Online emisiunea Imperiul Leilor pe Pro TV

Vezi Live Stream Online emisiunea Imperiul Leilor pe Pro TV

emisiunea Imperiul Leilor pe Pro TV

Noul sezon al emisiunii „Imperiul Leilor” va începe foarte curând, spre bucuria fanilor. Iată când va putea văzută emisiunea și unde poate fi ea urmărită.

Live Stream „Imperiul Leilor”. Unde se vede emisiunea

Mai este foarte puțin până la data începerii emisiunii„Imperiul Leilor”, de la Pro TV. Mai exact, data la acre va avea loc mare premieră va fi miercuri, 10 februarie, de la ora 20.30. potrivit unui anunț al companiei de televiziune, emisiunea va avea loc în fiecare miercuri, de la aceeași oră.

Unde se poate vedea emisiunea? Aceasta poate fi urmărită pe Pro TV, pe TV, de la 20:30. Pentru cei ce au ratat-o, aceasta va fi disponibilă online pe Pro TV Plus, gratuit.

„LEII sunt pregătiți să deschidă porțile IMPERIULUI! Miercuri, de la 20:30, la PRO TV, primii antreprenori își susțin ideile în fața lor. Nu rata noul sezon Imperiul Leilor”, anunță compania pe pagina de Facebook a emisiunii.

Despre ce este emisiunea Imperiul Leilor de la Pro TV

Emisiunea Imperiul Leilor este despre tinerii antreprenori și despre niște investitori pe care aceștia trebuie să îi cucerească și mai mult, să le finanțeze ideea.

„Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor să-şi dezvolte afacerile existente, trebuie să pregătească  un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Acești tineri antreprenori au sarcina extrem de dificilă de a convinge unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma necesară pentru finanțarea proiectului propus. Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza din toate punctele de vedere proiectele propuse”, arată Pro TV.

Mai mult, antreprenorii sau mai bine zis cei care doresc să obțină acest statut, trebuie să prezinte în detaliu planul lor de afaceri.

„Tinerii antreprenori au sarcina, deloc ușoară, de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business”, se mai arată pe site.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: