Redactia.ro
Home » TV » Vezi Live Stream Online finala Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

Vezi Live Stream Online finala Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

GALERIE FOTO (4) Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Anunțul zilei despre show-ul culinar îndrăgit de toți românii

Sezonul 9 din ”Chefi la cuțite” a ajuns la final. A fost un sezon plin de surprize și de schimbări, dar cu toate acestea a fost și cel mai intens de până acum. 

UPDATE Live Stream Online finala Chefi la Cuțite

UPDATE ora 22.05: Cel mai emoționant moment de la Chefi la Cuțite Sezonul 9! Gina Pistol a revenit în platoul show-ului culinar!

UPDATE ora 21.55: „Nu subestimați niciun concurent, că nu se știe niciodată! Gătiți cu gust, gustul ajunge în finală!”, a spus-o Chef Scărlătescu, după aflarea veștii că are om în marea finală!

UPDATE ora 21.50: Al treilea FINALIST Chefi la Cuțite 2021 este Narcisa Birjaru! Este surpriza serii, nimeni nu se aștepta! Așadar, și Chef Cătălin Scărlătescu are om în finală!

UPDATE ora 21.38: Cel de-al doilea FINALIST Chefi la Cutite 2021 este Elena Matei. A avut a doua cea mai mare notă din concurs! Chef Sorin Bontea răsuflă ușurat!

UPDATE ora 21.35: Primul FINALIST de la Chefi la Cutite 2021 – Sezonul 9 este Cătălin Amarandei din echipa lui Chef Florin Dumitrescu!

UPDATE ora 20.30: Încep emoțiile ultimei probe din semifinala Chefi la Cuțite! Se duc lupte grele pentru un loc în marea finală a Sezonului 9 a showului culinar.

Vezi Live Stream Online finala Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

Semifinaliștii „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9 au fost aleși. Este vorba despre Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Scărlătescu), Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, cel care a fost salvat de la eliminare în ediția din 8 iunie, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu), Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz. Cei care au fost eliminați în ediția din 13 iunie au fost Victorina și Dorin din echipa verde a lui Sorin Bontea.

”Eu vă spun un lucru sfânt și încet eu îl șoptesc, vă iubesc…”, le-a spus Victorina Matveev fanilor din mediul online după eliminarea din show-ul culinar.

În ediția de luni seara 14 iunie, farfuriile pregătite de concurenți în cea de-a doua probă din semifinala „Chefi la cuțite” 2021 au fost analizate și degustate de concurenții din sezonul trecut al îndrăgitului show culinar de la Antena 1. În prima probă din semifinala „Chefi la cuțite”, cei nouă concurenți au avut de pregătit o rețetă care să amintească de gustul copilăriei.

Apoi, la a doua probă, aspiranții la un loc în marea finală au avut de pregătit deserturi pe bază de ciocolată. După prima probă din semifinala „Chefi la cuțite”, în care membri din familiile concurenților au jurizat preparatele, a urmat o probă în care cei dragi au ajuns în bucătărie alături de semifinaliști. Aceștia au gătit împreună preparate în care ingredientul principal a fost ciocolata.

Sezonul 9 Chefi la Cuțite -Live Steam Online

Semifinala sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1. va avea loc în această seară de luni, 14 iunie 2021. Marea finală a sezonului 9 va fi împărțită în două ediții, mai exact marți și miercuri, pe 15 și 16 iunie, de la ora 20:30.

Cu toate că fanii emisiunii au urmărit sezonul 9 în zilele de luni și marți, finala modifică puțin grila de programe. Pentru prima dată cei care urmăresc emisiunea se vor delecta urmărind patru ediții difuzate în patru zile consecutive.

Primii concurenți care au ajuns în semifinala sezonului 9 au fost:

Valentina Ioniță – În vârstă de 39 de ani, Valentina Ioniță se află printre semifinaliștii Chefi la Cuțite, sezon 9. Ea este un freelancer, iar pasiunea ei este bucătăria.

Vezi Live Stream Online finala Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

Narcisa Birjaru – O altă semifinalistă este Narcisa Birjaru în vârstă de 24 de ani. Ea este de meserie bucătar și lucrează la un stand up comedy.

Vezi Live Stream Online finala Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

Alexandru Bădițoaia – Concurentul care deține cuțitul de aur, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 28 de ani, se află și el printre semifinaliștii Chefi la Cuțite, sezon 9.

Vezi Live Stream Online finala Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1
Vezi Live Stream Online finala Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: