Redactia.ro
Home » Monden » Virgil Ianțu este un tată protector! Fiica lui a ajuns la vârsta adolescenței: ”Prietenii se sperie puțin de el”

Virgil Ianțu este un tată protector! Fiica lui a ajuns la vârsta adolescenței: ”Prietenii se sperie puțin de el”

Virgil Ianțu este un tată protector! Fiica lui a ajuns la vârsta adolescenței: ”Prietenii se sperie puțin de el”

Virgil Ianțu este un tată protector! Deși îl știm toți în rolul de prezentator TV, puțini știu cum este acesta acasă, în rolul de tată. Fiica lui este o domnișoară în toată firea și se confruntă cu problemele tipic adolescentine.

Virgil Ianțu este un tată protector

Virgil Ianțu este un tată foarte protector. Deși acceptă schimbările, are multă grijă la ce se întâmplă cu fiica lui Jasmina. Fiica lui este acum o adolescnetă în vârsta de 15 ani, este la liceu și este momentul în care începe să își descopere pasiunile, să cunoască oameni și să se orienteze spre ce își dorește să facă mai departe, în viață, iar din acest motiv, are nevoie de tot sprijinul părinților săi, iar Virgil Ianțu o susține necondiționat.

Anul 2020 a fost unul greu pentru toată lumea, și nici Virgil Ianțu nu a scăpat de virusul care ne-a dat bătăi de cap. Din fericire acesta a avut o formă ușoară și s-a vindecat complet, astfel că a putut să fie alături de familia lui la masa de Crăciun. Prezentatorul chiar a declarat că este un bun bucătar, iar fiica lui a confirmat acest lucru.

”Eu foarte rar mă uit pe rețete. Îmi place să îmi pun eu mintea la contribuție. Îmi place să caut și să schimb lucruri, să inventez. Sunt foarte creativ și bun la gătit”, a declarat Virgil Ianțu, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, fiica lui Virgil Ianțu a fost întrebată ce părere are tatăl ei e prietenii săi și dacă i-a cunoscut, iar aceasta a răspuns foarte direct, scrie spynews.ro.

”Pe majoritatea da. Sincer, acum cu situația pandemiei, mi-am restrâns grupul de prieteni puțin și am evitat să ies în chefuri mari, dar tata îi știe. Au mai venit în vară, în vară chiar stăteau mult pe la noi. Am făcut și o poză pe Insta”, a răspuns aceasta.

”Prietenii mei se sperie puțin de el”

Virgil Ianțu este un tată protector! Prezentatotul nu pare însă prea încântat de unele lucruri, însă foarte mare încredere în fiica sa.

”Eram în live, nu mai știu cu cine și când mă uit, la mine în casă urcau vreo trei hăndrălăi. Erau și două fete”, a continuat el povestea.

Fiica lui, Jasmina, a ținut să îl contrazică pe acesta și a declarat că nu era niciun băiat acolo și că dor exagerează. Mai mult, aceasta a mărturisit că prietenii ei sunt speriați de Virgil Ianțu, acesta fiind un tată mai ”serios”.

”Eram eu, cu prietena mea. Eram în drum și am zis să ne oprim puțin. Dar tata chiar e ok. Prietenii mei se sperie puțin de el. Tata e mai serios așa”, a dezvăluit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: