Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 3 septembrie 2019. Cod galben de instabilitate atmosferică

Vremea 3 septembrie 2019. Cod galben de instabilitate atmosferică

GALERIE FOTO (2) Vremea 3 septembrie 2019. Cod galben de instabilitate atmosferică

Vremea 3 septembrie 2019. Meteorologii au emis, marți, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă în 16 județe.

Vremea 3 septembrie 2019. Cod galben de instabilitate atmosferică

Potrivit Administrația Națională de Meteorologie, marți după-amiază până miercuri dimineață se vor semnala averse de ploaie, vânt și grindini. Vremea se va răci în toată țara și sunt anunțate cantități însemnate de precipitații. De la ora 13.00 până miercuri ora 10.00, ANM a emis o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat la început în zona Carpaţilor Orientali şi în Moldova apoi local şi în Transilvania. Vor fi averse torenţiale, intensificări ale vântului, vijelii frecvente, descărcări electrice şi grindină”, a transmis ANM.

De asemenea, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20-25 de litri pe metru pătrat și izolat 50-60 de litri pe metru pătrat.

Vremea miercuri, 4 septembrie 2019

În ziua de miercuri, de la ora 10.00 șa 23.00, va fi anunață o informare meteorologică ce anunță însemnate cantități de apă intensificări ale vântului și răcire a vremii în toată țara.

În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în sudul şi estul Transilvaniei, precum şi în nordul Olteniei şi al Munteniei va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat şi pe arii restrânse 40-50 de litri pe metru pătrat”, a mai transmis ANM.

Vântul va avea intensificări în sudul și estul țării cu viteză la rafală în general de 45-55 de km la oră. Vremea se va răci mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice și centrale.

Citeste si:O nouă despărțire în showbiz! Elena Ionescu și tatăl copilului ei au pus punct relației

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: